Medior Communicatieadviseur

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Medior Communicatieadviseur voor een project van 2 jaar. Omdat onze opdrachtgever een fusiegemeente is ligt de focus op interne en externe verandercommunicatie. Als Medior Communicatieadviseur adviseer je over de lopende projecten en programma’s van de gemeente. De uitvoering waar jij zorg voor draagt komt ten goede van de interne en externe communicatieprojecten. Complexe communicatievragen weet jij direct te vertalen naar praktische oplossingen.

Je adviseert de gemeentelijke afdelingen, het college van de burgermeester en wethouders over communicatievraagstukken, burgerparticipatie en de inzet van activiteiten die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Je stelt communicatie- en projectplannen op en maakt activiteitenplanningen. Tenslotte schrijf je en bewerk je on- en offline teksten.

Als Medior Communicatieadviseur kom je bij onze opdrachtgever in een klein communicatieteam te werken waarbij je nauw samenwerkt met de webredactie en woordvoerders. Het is dus van essentieel belang dat je ervaring hebt met woordvoering waardoor de samenwerking met jouw collega’s vlekkeloos verloopt.

Functie eisen

  • Jij hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau.
  • Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Medior Communicatieadviseur bij een gemeente of andere complexe organisatie binnen de publieke sector.
  • Jij hebt als Medior Communicatieadviseur ervaring met een politiek-bestuurlijke omgeving en stakeholdersmanagement.

Wanneer jij aan de slag gaat als onze nieuwste topper op het gebied van communicatie dan heb je een mooi voordeel wanneer je kennis van of interesse in de Factor C methodiek hebt. Daarnaast vragen we een beschikbaarheid van 24 tot 28 uur per week voor deze opdracht. 

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen van onze opdrachten zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Twijfel dus niet, en neem contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Frances Peterson

Frances Peterson

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs