Medior Communicatieadviseur 32 uur

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Medior Communicatieadviseur die zich met enthousiasme inzet voor de communicatie van diverse projecten van het organisatieonderdeel Afval en Grondstoffen.

 

De uitdagingen voor Afval en Grondstoffen liggen vooral in het zorgen voor een schone en leefbare stad en in grote ambities wat betreft het verduurzamen van de afvalketen. Er wordt geïnvesteerd onder andere in meer containers voor gescheiden inzameling in de buurt, innovatieve inzamelingsvoorzieningen en voorlichting, en spreekt de inwoners aan op hun verantwoordelijkheid, als inwoners van een mooie stad die mooi moet blijven.

 

Voor diverse projecten is ondersteuning gewenst bij het regisseren en adviseren over en uitvoeren van de communicatie. Voorbeelden zijn de aanpak van grofvuil, wijzigingen in het ophalen van plastic en de recyclepunten. Je komt te werken in een team van zes adviseurs die indien nodig ook taken van elkaar overnemen. In het kader van Gebiedsgericht Werken wordt er bovendien nauw samengewerkt met adviseurs in de stadsdelen en de andere directies die zich bezighouden met een schone en leefbare stad.

 

De adviseur die we zoeken brengt zijn eigen kennis en ervaring mee om het team verder te versterken en de opgave die we hebben voor de stad goed uit te voeren.

 

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de communicatie. Je gaat je bezig houden zelfstandig en met collega's van het opstellen van communicatieplannen.

Ook met het opstellen en uitvoeren van een communicatie- en contentkalender. Met het laten vervaardigen van online- en offline communicatiemiddelen.


Tevens hou je je als Medior Communicatieadviseur bezig met het schrijven en redigeren van inter- en intranetteksten, bewonersbrieven, artikelen voor de gemeentekrant, etc.

Met het adviseren over en organiseren van activiteiten zoals bewoners- en participatiebijeenkomsten. Je gaat nauw samenwerken met andere communicatieadviseurs en samenwerken met specialisten voor o.a.: Factor C, gedragsbeïnvloeding, storytelling, huisstijladvies, media-advies, online redactie. Tenslotte zorg je voor interne communicatie en kennisdeling.

Functie eisen

 • Je beschikt minimaal over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt als communicatieadviseur aantoonbare ervaring met advies en uitvoering bij een overheidsinstelling of een andere complexe organisatie;
 • Je hebt als communicatieadviseur aantoonbare ervaring met het opzetten en uitvoeren van een communicatieplan;
 • Je hebt duidelijke affiniteit met het onderwerp;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig organiseren van communicatie in een uitvoeringsorganisatie;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met gebiedsgerichte communicatie;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig ontwikkelen van online en offline communicatiemiddelen.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mandy Killaars

Mandy Killaars

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs