Medior Communicatieadviseur 32 uur

Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars
MEI 13
Utrecht Tijdelijk HBO
12.06.2020 103019610
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeentelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medior Communicatieadviseur.


Als Medior Communicatieadviseur draag je bij aan de communicatieve ondersteuning van verschillende projecten. Denk daarbij aan:

 • De verbouwing van het Stadshuis: je coördineert de werkgroep communicatie en voert communicatiewerkzaamheden uit. Dit doe je samen met de partners.
 • De ontwikkeling van een Mobiliteitsvisie: je adviseert en ondersteunt bij de uitvoering van een online participatietraject.
 • De ontwikkeling van een nieuwe sport- en onderwijsaccommodatie in de wijk Doorslag: je adviseert en ondersteunt bij de omgevingscommunicatie.
 • Diverse projecten in het sociaal domein: je stelt communicatieplannen op en voert die uit, soms samen met een communicatiemedewerker.
 • Diverse projecten op het vlak van woningbouw en gebiedsontwikkeling: je stelt communicatieplannen op en ondersteunt bij de uitvoering. 


Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van communicatie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als communicatieadviseur binnen een gemeentelijke instelling;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met organiseren en begeleiden van communicatie- en online participatietrajecten;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het organiseren en begeleiden van participatietrajecten;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het schrijven van teksten voor diverse (off- en online) kanalen en middelen in de afgelopen 5 jaar;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met een platform van Mett.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgeleen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars