Medior Communicatieadviseur 32-36 uur

Over de functie

Heb jij als medior communicatieadviseur aantoonbare ervaring met P&O-onderwerpen en aantoonbare ervaring bij een (grote) overheidsinstelling? Lees dan snel verder!


Voor een gemeentelijke opdrachtgever zoeken wij op korte termijn een stevige medior communicatieadviseur Voor de directie Personeel & Organisatieadvies (P&O). De adviseur gaat aan de slag met een aantal projecten en thema's binnen het P&O-domein. Je werkt met een klein team in een energieke, leuke maar soms ook complexe omgeving. Wij zoeken daarom een stevige adviseur met aantoonbare ervaring in en affiniteit met communicatie in het P&O-domein. Een creatieveling die origineel is en buiten gebaande paden durft te gaan. Kortom: een eigenwijze slimme originele durfal die samen met ons P&O naar het volgende level kan brengen!

 

Een selectie van de onderwerpen waar het communicatieteam van P&O aan werkt, en jij mogelijk verantwoordelijk voor wordt:

 • Werkgeluk: vitaliteit, ARBO, gezond, veilig en prettig aan het werk;
 • Carrière en loopbaan;
 • P&O-beleid en actualiteiten;
 • Interne communicatie binnen de directie P&O.


Directie Personeel & Organisatie is opgebouwd uit verschillende afdelingen waarin circa 500 professionals vanuit diverse vakgebieden en specialismes binnen het brede gebied van personeel en organisatie samenwerken voor het management en alle medewerkers van de organisatie.

Samen met managers en medewerkers werkt de directie P&O aan een moderne, flexibele organisatie die zich continu ontwikkelt en verbetert en waar medewerkers graag werken.


Sinds juli 2020 is Directie P&O een combinatie van alle P&O gerelateerde afdelingen, dit was eerder anders georganiseerd. Het samengaan van deze onderdelen zal naast alle andere werkzaamheden een essentieel onderdeel zijn van het takenpakket van de communicatieadviseur.


Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van communicatie voor collega's van de directie P&O als het gaat om de projecten en thema's die bij jou zijn belegd.

Je vertaalt de organisatievraag naar een communicatieopgave, en checkt altijd bij je opdrachtgever of dit aansluit. Je zorgt dus voor draagvlak voor jouw aanpak.

Je zorgt vervolgens voor de uitvoering daarvan. Hierbij betrek je tijdig de communicatiecollega's met de expertise die je nodig hebt voor de uitvoering (zoals (intranet)redacteuren, vormgevers, voorlichting etc), je maakt gebruik van hun expertise en maakt goede afspraken over de uitvoering. Ook met collega's van 'de inhoud' maak je werkafspraken om tot een optimaal resultaat te komen. Samen met je communicatiecollega's die ook werken voor P&O en breder binnen het cluster Interne Dienstverlening zorg je voor overzicht en samenhang in alle communicatie.

Functie eisen

 • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Je hebt als medior communicatieadviseur aantoonbare ervaring met P&O-onderwerpen;
 • Je beschikt over sterke adviesvaardigheden op medior niveau;
 • Je hebt als medior communicatieadviseur aantoonbare ervaring bij een (grote) overheidsinstelling of een soortgelijke complexe organisatie;
 • Je hebt duidelijke affiniteit met het onderwerp binnen het P&O-domein;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met interne communicatievraagstukken.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mandy Killaars

Mandy Killaars

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs