Junior Communicatieadviseur

Over de functie

Ben jij maatschappelijk betrokken en zet jij graag jouw communicatietalent in? Lees dan verder!

Voor een uitdagende gemeente zijn wij op zoek naar een Junior Communicatieadviseur in regio Gooi. Typerend voor deze gemeente is de maatschappelijke betrokkenheid. Medewerkers van deze gemeente waarderen de vrijheid die binnen het werk wordt gegeven. Jij toont als Junior Communicatieadviseur veel lef en maakt het verschil. Samen met het communicatieteam breng jij de behoeften van de uiteenlopende doelgroepen in kaart. Jij gaat als Junior Communicatieadviseur medewerkers adviseren op diverse projecten en bent op de hoogte van de ontwikkelingen die zich afspelen in jouw vakgebied. Ook schrijf en redigeer jij teksten en werk jij zowel online als offline communicatie- en informatiemiddelen uit. Contact onderhouden met partners en opdrachtgevers behoort ook tot een van jouw taken. 

Functie eisen

Voor de functie Junior Communicatieadviseur voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Jij beschikt over minimaal een HBO of WO afgeronde opleiding in de richting van Communicatie;
  • Jij hebt minimaal één jaar werkervaring in de afgelopen drie jaar met zowel het organiseren als het begeleiden van communicatie / participatietrajecten. Bij voorkeur binnen een overheidsinstelling.

Verder is het van belang dat jij weet hoe je advies kan uitbrengen op het gebied van communicatie. Jij bent iemand die graag resultaatgericht te werk gaat. Tevens beschik je over sterke advies- en communicatievaardigheden.

De opdracht is voor 32-36 uur per week, start zo snel mogelijk en duurt circa drie maanden. Eventuele verlening van de opdracht is mogelijk!

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt.

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 06-20822621. Mailen kan naar: roos.rodenburg@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop! 


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Roos Rodenburg

Roos Rodenburg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs