Communicatiemedewerker 32 uur

Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars
JUN 12
Noord-Holland Tijdelijk HBO
16.07.2020 105637032
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Communicatiemedewerker die zelfstandig kan vervangen.

Er gaat veel goed binnen de organisatie en dat willen we behouden. Tegelijkertijd is er het urgentiebesef dat we moeten ontwikkelen. Uitgangspunten voor deze ontwikkeling zijn: vergroten van professionaliteit, verbeteren van procesmatig werken, uitbreiden van integraal/projectmatig werken en doelmatiger werken.


De organisatie bestaat uit drie domeinen: het Fysiek domein, het Sociaal domein en het domein Bedrijfsvoering. Onder het domein Bedrijfsvoering valt het team Algemene Zaken. De communicatiemedewerker die we zoeken zal door de teamleider van dit team worden aangestuurd.


Dagelijks ga je je bezig houden met de eindredactie van content en houdt de websites en social media actueel. Je coördineert de webcare en maakt en bedenkt (video)content voor de social media kanalen. Je vertaalt ambtelijke informatie in begrijpelijke en aantrekkelijke informatie. Ook kom je met ideeën over hoe de website en social media nog beter ingezet kunnen worden en voert deze uit. Je analyseert het online (zoek)gedrag en maakt rapportages in OBI4wan.Tevens volg je de ontwikkelingen op je vakgebied nauwgezet.Tenslotte ondersteun je de communicatieadviseurs met de dagelijkse werkzaamheden.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO-opleiding in Communicatie of op het gebied van media afgerond. Je hebt gedegen kennis van internet en sociale media;
  • Je bent een uitstekende schrijver, die inhoud gemakkelijk omzet in wervende en nieuwswaardige teksten;
  • Kennis en ervaring met de volgende programma’s: TYPO3 (CMS), OBI4wan, Adobe CC (Photoshop, Première Pro) en Google Analytics.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgeleen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars