Communicatiemedewerker 32- 36 uur

Over de functie

Ben jij op zoek naar een flexibele baan als Communicatiemedewerker met de zekerheid van een vast inkomen? Dan ga ik graag met jou in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Maandag® zoekt Communicatiemedewerkers voor een aantal (middel) grote gemeenten in Noord-Holland. Het gaat om gemeenten die te maken hebben met een takenpakket dat de afgelopen jaren flink is toegenomen doordat veel taken van rijksoverheid zijn overgeheveld naar de lokale overheid (gemeenten). Dit zorgt voor een dynamische en uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is om jezelf te ontplooien.


Jij als Communicatiemedewerker gaat meehelpen bij de uitvoering van de communicatiestrategie. Je helpt door te ondersteunen bij het uitvoeren van de communicatiestrategie door de vertaling naar een realistische communicatieaanpak. Zowel intern als extern help je bij het vertalen van de aanpak naar middelen, media en activiteiten ten behoeve van de profilering en organisatiecommunicatie. Je draagt zorg voor productie en beheer, altijd in samenwerking met collega's in andere disciplines. En je levert communicatieve ondersteuning. Je werkt zoveel mogelijk zelfstandig, binnen de gestelde kaders, en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de tijdige levering van diensten en producten.


Hoe kan 2020 er voor jou uitzien? Je gaat van start bij Maandag® per 1 sept. of okt., afhankelijk van je opzeg termijn. Doordat we gesprekken met je voeren weten we waar jouw loopbaan naartoe gaat, hier passen we je opdracht op aan. Bij de start van je contract, start ook je eerste opdracht en wel voor 6 maanden! In een team waar ze versterking en een ervaren Communicatie adviseur nodig hebben floreer jij helemaal.

Functie eisen

  • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, in de richting van Communicatie;
  • Je hebt minimaal 1 jaar recentelijke werkervaring bij een gemeente, bij voorkeur een 100.000+ gemeente (stage ervaring mag ook);
  • Je bent 32 tot 36 uren per week beschikbaar;
  • Je bent flexibel in je reistijd, deze zal maximaal 1,5 uur bedragen.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mandy Killaars

Mandy Killaars

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs