Communicatieadviseur

Over de functie

Voor een gemeente in de provincie Groningen ga je aan de slag als communicatieadviseur voor 24 uur per week. De opdracht duurt in eerste instantie tot eind september. Belangrijke kernwaarden van de organisatie zijn: ‘van buiten naar binnen’, ‘zelfredzaamheid’ en ‘verbinding’. Daarom zijn we op zoek naar mensen die denken in oplossingen, die een ondernemersgeest hebben en die goed zijn in het samenbrengen van mensen en ideeën.

Inwoners nemen steeds meer verantwoordelijkheid voor hun eigen leefomgeving. Ook in het communicatieveld verschuiven de pionnen. We halen de buitenwereld naar binnen en brengen de binnenwereld naar buiten. We pakken de rol als verbinder, sparringpartner en procesbegeleider.

Als communicatieadviseur begeleid je collega’s van beleidsafdelingen bij hun communicatieprocessen. Zíj zijn inhoudelijk verantwoordelijk, jij adviseert over het communicatietraject. Je duidt omgevingsbeelden, brengt samen met de inhoudsdeskundigen de stakeholders in kaart en zorgt voor een goede communicatiestrategie. Ook help je met de communicatieplanning en je ziet toe op een kwalitatief goede uitvoering. Waar nodig schakel je de hulp in van bijvoorbeeld een externe vormgever of andere professionals.

Je bent een ervaren en allround communicatieadviseur. Jouw ideeën en oplossingen breng je met overtuigingskracht en tact. Samen met het team zet jij je tanden in alle voorkomende communicatieklussen. Je werkt nauw samen met de communicatiemedewerkers en vindt sparringpartners in de andere communicatieadviseurs. In het team heerst een informele sfeer, met ruimte voor een persoonlijke noot en gevoel voor humor.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van communicatie.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het communicatievak binnen een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Ervaring met tijdelijke klussen is een pré.

Over het bedrijf

Bij Maandag® detacheren wij professionals in o.a. de sector HR & communicatie. Bij ons krijg je de kans om kennis te maken met verschillende bedrijven in de omgeving. Een open communicatie, focus en een flinke dosis lef zorgen voor een optimale samenwerking. Zo creëren wij een fijne werksfeer en gaan voor optimaal werkgeluk!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Gerwin de Boer

Gerwin de Boer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs