Communicatieadviseur sociaal domein

Over de functie

Een goede relatie staat of valt met de juiste communicatie. Deze gemeente staat erom bekend. 'We werken niet vóór onze inwoners, maar samen mét hen'. Die manier van werken geldt ook voor Team Communicatie. Het gaat niet alleen om het opleveren van gelikte communicatieplannen, flitsende flyers en keurig opgestelde persberichten, maar vooral om het contact, om het onderhouden en versterken van de relatie tussen inwoners en gemeente. Zij ondersteunen onze bestuurders en collega’s, maar ook onze inwoners in het communiceren van hart tot hart.

Om reden van een zwangerschapsvervanging zoekt de gemeente een allround communicatieprofessional met het hart op de juiste plaats. De functie is voor 32-36 uur per week voor 6 maanden.

Wie ben jij:

Je hebt enkele jaren ervaring in zowel het intern- als extern communiceren bij een organisatie die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is handig als je ervaring hebt bij een overheidsinstelling en bekend bent met het sociaal domein. Je taalgebruik is alledaags, je hebt een vlotte pen en je hebt een flinke dosis humor. Je gaat graag met mensen om en het geeft je een kick om hen te helpen om op de juiste manier te communiceren. Je bent nuchter, praktisch en creatief. Je bent een goede adviseur, maar als dat zo uitkomt steek je ook graag zelf je handen uit de mouwen.

Team communicatie:

Het team bestaat op dit moment uit drie communicatieadviseurs, twee communicatiemedewerkers en een webmaster. Samen ondersteunen ze de colleges, de interne organisatie, maar soms ook onze inwoners in alles op het gebied van communicatie. Ze hebben allemaal hun eigen projecten, maar helpen elkaar waar dat maar even mogelijk is. Ze werken hard, maar hebben ook veel plezier met elkaar. Naast serieuze gesprekken over het werk, is er ook ruimte voor voetbal en nieuwe schoenen.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, met voorkeur in de richting van communicatie;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur, met voorkeur bij een gemeente, in de afgelopen 8 jaar;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met het adviseren op het Sociaal Domein;
  • Je beschikt over: goede advies- en communicatieve vaardigheden , omgevingsbewustzijn , daadkracht en een teamplayer spirit;
  • Je bent flexibel inzetbaar, dus ook avonduren indien nodig en eventueel in de weekenden.

Over het bedrijf

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Twijfel dus niet, en neem contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Gerwin de Boer

Gerwin de Boer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs