Communicatieadviseur Sociaal Domein 28 uur

Over de functie

Ter vervanging van een zieke medewerker zijn wij met spoed op zoek naar een Communicatieadviseur Sociaal Domein, Standplaats Volksgezondheid.  

 

Je taken zijn: Je exacte werkpakket stel je samen met het team. Je werkzaamheden zijn zowel strategisch, tactisch als uitvoerend. Je adviseert in een vroeg stadium, en springt waar nodig in op ad hoc vragen van de afdeling Volksgezondheid. We verdelen de projecten, opgaven en klussen. Je bent altijd bij meerdere projecten, opgaven of klussen tegelijkertijd betrokken. Bij Volksgezondheid ondersteunen we het meerjarige Volksgezondheidbeleid, en werken we mee aan programma’s voor onder andere de positionering van Jeugdgezondheidszorg en jongeren op gezond gewicht, het verhogen van de vaccinatiegraad, gezondheidsonderzoek en actuele onderwerpen die bijvoorbeeld verband houden met de corona-pandemie.


Dit betekent concreet;  

Je stelt communicatieplannen op, adviseert over de inzet van communicatiemiddelen en zorgt voor de realisatie hiervan. Je denkt mee over te maken beleid en verbeteren van dienstverlening vanuit een inwonersperspectief en de impact op de stad.  Je onderhoudt contacten met externe netwerken, projectleiders, teamleiders en beweegt mee met de beleidsmakers. Je schrijft nieuwsbrieven, persberichten, weet social media effectief in te zetten, evenals andere communicatiemiddelen. Je coacht en begeleidt medewerkers uit de organisatie bij het maken van beleid en het verbeteren van de dienstverlening vanuit een inwonersperspectief. Je adviseert hen over communicatie en werkt samen met hen aan communicatieactiviteiten. 

 

Samen met zo’n 12 andere communicatieprofessionals ben je onderdeel van het Team Sociaal. Iedere communicatieadviseur heeft samen met gemiddeld drie andere communicatieprofessionals een thuisbasis bij een organisatieonderdeel. Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebieden en opgaven waarin steeds meer samen wordt gewerkt in duo’s binnen het team Sociaal. Je werkt samen met je communicatiecollega’s bij het specifieke onderdeel en de rest van het sociaal domein, maar ook met de beleidsadviseurs en de diverse partners.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Communicatie of gelijkwaardig;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in communicatieadvies, en aantoonbare werkervaring binnen het sociaal domein;
  • Je hebt de laatste 7 jaar ervaring opgedaan als communicatieadviseur bij voorkeur in een gemeentelijke of andere overheidsorganisatie. Zie differentiatie bij: Rijksoverheid, G4 gemeente, 100.000+ gemeente, bij kleine gemeenten.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mandy Killaars

Mandy Killaars

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs