Communicatieadviseur Referendum

Over de functie

Ben jij een Communicatieadviseur met veel ervaring op het gebied van complex projectmanagement?

Voor onze opdrachtgever in regio Utrecht zijn wij momenteel op zoek naar een Communicatieadviseur Referendum. Deze gemeente kenmerkt zich door de actieve samenwerking met elkaar. Dit uit zich in het samenwerken met collega’s, inwoners, ondernemers en partners. Er wordt veel ruimte gegeven voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en eigenaarschap. De gemeente heeft als plan om de aankomende jaren binnenstedelijke woningen te bouwen. Dit omdat de stad erg in trek is bij jongeren, ouderen & gezinnen. Dit plan staat beschreven in de Ruimtelijke Koers waar een verzoek voor is ingediend om een referendum te houden. Jij gaat als Communicatieadviseur de voorbereidingen en organisatie van dit referendum in goede banen leiden. Dit gaat gepaard met veel zelfstandigheid, flexibiliteit en een probleemoplossend vermogen. Een strategische hands-on mentaliteit mag hierbij niet ontbreken. Als Communicatieadviseur bij deze gemeente zal jij je voornamelijk gaan bezighouden met de neutrale informatievoorziening vanuit de Referendumcommissie. Je voert werkzaamheden binnen jouw werkterrein van A tot Z uit en adviseert zowel het bestuur als de Referendumcommissie. Ook zorg jij voor een strategische visie op de neutrale informatievoorziening en de uitvoering van de gemaakte plannen. Het betreft een functie waar jij een kort, maar intensief traject gaat doorlopen. Is dit een uitdaging die jij aan wil gaan?

Functie eisen

Voor de functie Communicatieadviseur Referendum voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Jij beschikt over minimaal een HBO of WO afgeronde opleiding, bij voorkeur op het gebied van Communicatie;
 • Jij hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de afgelopen acht jaar als projectmanager in een communicatie of informatie rol;
 • Jij hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de afgelopen acht jaar als Communicatieadviseur binnen een gemeentelijke instelling;
 • Jij hebt minimaal vijf jaar werkervaring met campagnevoering;
 • Jij hebt werkervaring met informatievoorziening binnen een gemeentelijke instelling;
 • Jij hebt werkervaring met het gebruiken en inzetten van social media en media kanalen voor de communicatie werkzaamheden.

De opdracht is voor 18 uur per week, start zo snel mogelijk en duurt circa vier maanden.  

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt.

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 06-20822621. Mailen kan naar: roos.rodenburg@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Roos Rodenburg

Roos Rodenburg

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs