Communicatieadviseur Overheid

Over de functie

Deze overheidsorganisatie in omgeving Flevoland zoek een communicatieadviseur voor 36 uur per week op projectbasis voor de duur van een jaar. Je gaat adviseren van en begeleiden bij communicatietrajecten bij de belangrijkste beleidsthema’s. Denk hierbij aan Natuur & Milieu, Duurzaamheid, Economie, Water, Kunst & Cultuur en Recreatie & Toerisme. De precieze inhoud van de portefeuille wordt in overleg met het team bepaald.

Er wordt van jou verwacht dat je strategisch communicatie-advies kan geven, waarbij rekening wordt gehouden met de politiek-bestuurlijke positie van de organisatie en waarbij zowel gekeken wordt naar de externe als interne stakeholders. Als communicatieadviseur ben je onderdeel van het team Communicatie en denk je mee over (de ontwikkeling van) de corporate communicatie.

Werkzaamheden worden op dit moment vanwege de Corona maatregelen vanuit huis uitgevoerd, zodra het weer mogelijk is zullen de werkzaamheden weer plaatsvinden op locatie.

Functie eisen

  • Aantoonbare kennis van overheidscommunicatie blijkend uit relevante werkervaring met politiek-bestuurlijke organisaties;
  • Aantoonbare werkervaring als verantwoordelijke voor het opzetten en uitvoeren van communicatietrajecten met meerdere stakeholders;
  • Aantoonbare werkervaring met en kennis van communicatieprojecten over een aantal van de volgende onderwerpen: Natuur & Milieu, Duurzaamheid, Economie, Water, Kunst & Cultuur en Recreatie & Toerisme. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® detacheren wij professionals in o.a. de sector HR & communicatie. Bij ons krijg je de kans om kennis te maken met verschillende bedrijven in de omgeving. Een open communicatie, focus en een flinke dosis lef zorgen voor een optimale samenwerking. Zo creëren wij een fijne werksfeer en gaan voor optimaal werkgeluk!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Gerwin de Boer

Gerwin de Boer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs