Communicatieadviseur fysieke domein

Over de functie

Ben je op zoek naar afwisselende en leuke opdrachten? Lijkt het jou leuk om een kijkje in verschillende keukens te nemen waarbij je een maatschappelijke bijdrage kan leveren? Lees dan snel verder en geef je carrière een boost!

Je komt te werken bij een van onze opdrachtgevers. Dit kan bijvoorbeeld een gemeente, waterschap of provincie zijn. Momenteel zijn wij op zoek naar Communicatieadviseurs voor het fysieke domein.

De kwaliteit van de leefomgeving bepaalt in belangrijke mate het karakter van een gemeente of een provincie. Overheden kennen een grote mate van vrijheid in de inrichting van de fysieke omgeving. Beleidskeuzes op dit gebied beïnvloeden de aantrekkingskracht van burgers, bedrijven en toeristen met betrekking tot wonen, leven, ondernemen en vrije tijd. Hierbij speelt communicatie een grote rol. Als Communicatieadviseur ga je aan de slag voor diverse projecten zoals infraprojecten, vastgoed of herontwikkeling van het groen of speeltuinen. Samen met collega's ga jij de communicatie omtrent deze projecten verzorgen. Hierbij is communicatie richting bijvoorbeeld inwoners, bewoners of stakeholders van essentieel belang. Voor participatietrajecten draai jij dan ook je hand niet om en je weet hoe je deze goed moet vorm geven.


Functie eisen

Voor deze functie voldoe jij aan de volgende harde eisen:

  • Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van communicatie;
  • Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring als Communicatieadviseur binnen het fysieke domein;
  • Jij hebt ervaring binnen de overheid;
  • Jij hebt ervaring met on- en offline media;
  • Jij bent tussen de 24 en 36 uur beschikbaar.


Over het bedrijf

Detacheren betekent voor jou als professional dat je zekerheid en afwisseling kan combineren. Je profiteert van de voordelen van een contract bij Maandag®, maar werkt voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. 

Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van jou als professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. 

Enthousiast geworden? En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact via: 0622356998 mailen naar: belana.flameling@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
B'elana Flameling

B'elana Flameling

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs