Communicatieadviseur 32 uur

Over de functie

Bedrijfsvoering en diensten is verantwoordelijk voor producten en diensten die de organisatie draaiende houden. Bedrijfsvoering is een onderdeel van de organisatie waar de basis op orde is en waar passende ondersteuning geboden wordt. Bedrijfsvoering ondersteunt de organisatie bij het behalen van de resultaten voor de stad. Systemen, processen en procedures worden daarop aangepast.


Je bent vooral werkzaam voor het domein Bedrijfsvoering en diensten. Je houdt je bezig met interne communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en de communicatie op het gebied van onder andere  Financiën (belastingen en begroting), Burgerzaken (e-dienstverlening), ICT, P&O en Juridische Zaken.  Je adviseert collega’s, directie en het gemeentebestuur en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de media als er persvragen zijn. Je werkt in deze functie nauw samen met de communicatiemedewerkers en het webteam. Naast de werkzaamheden binnen Bedrijfsvoering en diensten vragen we flexibiliteit en collegialiteit bij het ondersteunen van de andere communicatieadviseurs, bijvoorbeeld voor projecten binnen het Maatschappelijk domein.

Functie eisen

  • Je beschikt over een hbo+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als communicatieadviseur in een vergelijkbare rol bij een gemeente;
  • Je hebt ervaring met pers en woordvoering;
  • Je beschikt over politieke sensitiviteit;
  • Je bent proactief, ziet waar de kansen liggen en kunt snel schakelen.

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Mandy Killaars

Mandy Killaars

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs