Communicatieadviseur 32 uur

Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars
MEI 20
Utrecht Tijdelijk HBO
19.06.2020 103540564
Solliciteren

Over de functie

Als Communicatieadviseur heb je een uiteenlopend takenpakket. Je werkt mee aan projecten en voorziet collega’s en de directie van advies. Je ziet communicatiekansen en hebt eigentijdse ideeën rond de inzet van communicatie. Daarnaast pak je persvragen snel en makkelijk op en heb je een rol binnen de crisisorganisatie. Geen dag is hetzelfde!


Jij als Communicatieadviseur kan met overtuigingskracht en zelfvertrouwen collega’s, management en directie adviseren. Je bent een prettige collega met humor en laagdrempelig in contact. Je hebt een vlotte pen en een hands-on-mentaliteit. Het verbinden van interne medewerkers en ketenpartners gaat je makkelijk af. Je vindt het leuk om met zeer uiteenlopende onderwerpen en projecten tegelijkertijd bezig te zijn. Tevens ben je flexibel en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. Tenslotte kun je goed plannen en organiseren en je bent een spin in het web bij de uitvoering.


Je gaat samenwerken met een klein, ambitieus team van communicatieadviseurs en web redacteurs. Naast de operationele taken ben je o.a. verantwoordelijk voor het advies over en de ontwikkeling van een communicatieaanpak bij diverse projecten. Je helpt collega’s bij reguliere en ad hoc communicatievragen binnen de gestelde kaders, of het nu om kleine of complexe communicatievraagstukken gaat. Je maakt gebruik van innovatieve communicatietools en bent flexibel inzetbaar.


32 uur per week, gedurende een half jaar

Regio: Utrecht

Functie eisen

  • Je hebt minimaal in HBO diploma richting communicatie;
  • Je hebt bij voorkeur minstens vier jaar ervaring als communicatieadviseur;
  • Je hebt ervaring met persvoorlichting;
  • Je bent politiek sensitief en snapt hoe een overheidsorganisatie werkt, of bent in staat je dit snel eigen te maken.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 0683088347 of mailen naar Mandy.Killaars@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars