Communicatieadviseur 12 uur

Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars
JUN 19
Noord-Holland Tijdelijk HBO
19.07.2020 106233776
Solliciteren

Over de functie

We zijn op zoek naar een tijdelijke functie voor communicatieadviseur corona voor 12 uur per week

 

Jij werkt als communicatieadviseur breed op het gebied van corona. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Je ondersteunt bij projecten en coördineert de uitvoering van middeleninzet;
  • Je inventariseert de wensen en verwachtingen van de interne opdrachtgever en de doelgroep(en) binnen en buiten de organisatie;
  • Je geeft advies over de inzet van de communicatiemix;
  • Je beantwoordt persvragen, stelt persberichten op en onderhoudt goede contacten met de pers;
  • Je redigeert uitgaande communicatie uitingen, zowel offline als online.

 

Je bent een proactief Communicatieadviseur en neemt een frisse en energieke persoonlijkheid met je mee. Je bent thuis in de laatste ontwikkelingen en snapt hoe je de laatste trends kunt inzetten om relevanter te communiceren. Je schakelt makkelijk op verschillende niveaus (tactisch en operationeel) en weet je communicatie zo effectief mogelijk in te zetten. Je bent omgevingsbewust en in staat om signalen van buiten om te zetten naar acties voor binnen. Met jouw overtuigingskracht weet je collega’s mee te krijgen in jouw plannen en ideeën. Je kunt goed plannen en organiseren. En je schrijft makkelijk en helder.


Functie eisen

  • Gezien het belang om direct te kunnen worden ingezet, vragen we relevante werkervaring als communicatieadviseur, bij voorkeur bij een gemeente (3 jaar) en een passende opleiding (minimaal HBO werk- en denkniveau).

Over het bedrijf

Detacheren betekent voor onze professionals dat zij zekerheid en afwisseling kunnen combineren. Ze profiteren van de voordelen van een vast contract bij Maandag®, maar werken voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Daarnaast krijg je bij Maandag® volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden. En bij Maandag® werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking. Ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s bij Maandag®.


Bij Maandag® vinden we de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we hen graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We hebben verschillende mogelijkheden om professionals verder te begeleiden.


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 Virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgeleen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mandy Killaars
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mandy Killaars