Communicatie adviseur

Cleo van Os
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cleo van Os
MEI 08
Gelderland Permanent HBO
07.06.2020 100282615
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de communicatie adviseur met oog voor de politieke context die wij zoeken? Reageer dan snel!


Bij Maandag® zijn wij altijd opzoek naar ervaren communicatie adviseurs met ervaring binnen de gemeente. In deze veelzijdige rol ben je breed inzetbaar en geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan de bestuurder voor zowel nieuw als bestaand beleid. Ook weet je om te gaan met weerstand en beschik je over een goed ontwikkelde antenne voor wat van belang is voor jouw wethouders in het bijzonder en het college in het algemeen. Je bent politiek-bestuurlijk sensitief en bestuurlijke woordvoering over complexe vraagstukken gaat je makkelijk af. Daarnaast ben je instaat teksten te schrijven en redigeren voor diverse doelgroepen en kanalen.


Als professionals van Maandag® heb je passie voor communicatie en hou je van werken. Heb je kennis van zaken en beschik je over een flinke portie ambitie. Je kan individueel werken maar ook in teamverband een geheel project voor je rekening nemen. Qua persoon zoeken wij iemand die er staat. En wat bedoelen wij daar dan mee? Als gedetacheerde wordt jij in huis gehaald om het team en organisatie uit de brand te helpen. Een grote verantwoordelijkheid dus, maar daar houd jij dus van. Ben jij dié communicatie adviseur die wij zoeken en wil je een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct en kom een kop koffie drinken bij Maandag®. 

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van communicatie
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatie adviseur
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen de gemeente

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een goed salaris volgens de CAO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en een contract vanuit Maandag® behoort tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en persoonlijke aandacht staat centraal bij Maandag®. Zo hebben wij een eigen Maandag® academy waar onze professionals terecht voor hun ontwikkeling en heb je je eigen Maandag® contact persoon. Uiteraard vallen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Cleo van Os
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cleo van Os