Zoeken

Marketing/Communicatie
filters wissen
11

marketing & communicatie vacatures

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Marketing & communicatie vacatures

Marketing & communicatie vacatures binnen de Overheid (gemeentes) vind je bij Maandag®. In ons vacatureoverzicht vind je o.a. banen als senior communicatieadviseur, junior communicatieadviseur, communicatiemedewerker en contentmanager / communitymanager. Bekijk onze actuele marketing & communicatie vacatures!

Als communicatieprofessional bij Maandag® dien je te beschikken over verschillende expertises, waardoor je breed inzetbaar bent en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag kunt gaan. Geen opdracht is hetzelfde en dat maakt jouw baan als marketing / communicatieprofessional bij Maandag® nu net zo leuk! Daarnaast biedt het jou de kans om je blijvend te ontwikkelen en te groeien in jouw vakgebied, want het marketing- en communicatievak staat nooit stil!

Heb je ervaring op het gebied van marketing/communicatie (bij voorkeur binnen de overheid) en beschik je daarnaast over een relevante hbo-opleiding? Dan komen we graag met jou in gesprek. Neem snel een kijkje bij onze actuele marketing en communicatie vacatures en solliciteer!