Trainee Technisch Applicatiebeheerder

Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt
FEB 18
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
19.03.2020 100245620
Solliciteren

Over de functie

Je bent, al lerende, bezig om de stabiliteit en kwaliteit van het applicatielandschap te managen en te verbeteren in een Onderwijsorganisatie. Applicaties en de onderliggende systemen beheer je, ook schrijf je beheerscripts. Je helpt bij het oplossen van operationele problemen en beantwoordt applicatiegerichte vragen. Je betrekt het bedrijfsproces in je werkzaamheden en bekijkt kritisch hoe zaken beter kunnen. Een functioneel ontwerp realiseren vanuit gebruikerswensen behoort ook tot je werkzaamheden. Nieuwe releases en versies ga je plannen, testen en evalueren. 

Functie eisen

Om de functie van Trainee Technisch Applicatiebeheerder succesvol uit te kunnen voeren vragen wij het volgende:


  • Je hebt een (recent afgerond) HBO ICT diploma en misschien al wat relevante werkervaring als (technisch) applicatiebeheerder
  • Pré: Je hebt kennis of werkervaring met Qlikview en/of BizTalk
  • Pré: Je heb kennis of je hebt gewerkt met SQL, PHP, webservices
  • Pré: Kennis of werkervaring met ASL, BISL
  • Je bent sociaal en communicatief sterk en bovendien kun je goed zelfstandig aan de slag!
  • Je hebt super veel talent voor programmeren en je wil hierin doorgroeien


Naast bovenstaande eisen beschik je over een goed analytisch vermogen en kun je verbanden leggen. Het is belangrijk dat je kunt omgaan met druk en dat je de juiste prioriteiten stelt. Werken volgens gemaakte afspraken en procedures is voor jou vanzelfsprekend en je bent in staat je eigen projecten te leiden en hierover helder te communiceren binnen de organisatie. Een zelfstandige teamplayer dus!

Over het bedrijf

Wat hebben wij te bieden?


De kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.


Ben jij de gedreven technisch applicatiebeheerder die wij zoeken? Aarzel niet en neem direct contact op! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt