Trainee Informatiemanagement

Nick Bronkhorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Bronkhorst
JUN 29
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
29.07.2020 100190598
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeentelijke organisatie in Brabant ben ik op zoek naar een Young Professional Informatiemanagement. Binnen deze organisatie is in de afgelopen 2 jaar het Zaaksysteem Green Valley uitgerold. Eind dit jaar wordt deze uitrol afgerond en werkt de hele organisatie zaakgericht.

Dit houdt in dat hierna verder wordt gegaan met het doorontwikkelen van het zaakgericht werken in de organisatie en worden gebruikers verder meegenomen in hun nieuwe rol m.b.t. informatiemanagement. Daarnaast gaan de informatieprofessionals zich verder ontwikkelen op hun meer adviserende rollen en wordt de kwaliteit van de informatie verder geborgd.

 

Voor de verdere invulling van dit traject worden er binnen de organisatie Young Professional Informatiemanagement ingezet. Deze Young Professionals gaan samen met een projectleider en de informatieprofessionals aan de slag met de gebruikers in de organisatie om het informatiemanagement op een hoger niveau te brengen. Deze opdracht loopt tot eind 2020 en het is de bedoeling dat de gebruikers dan het zaakgericht werken verder hebben omarmd en zich verantwoordelijk voelen voor hun informatie; zowel qua inhoud als qua toegankelijkheid.

Functie eisen

Je beschikt over een HBO-niveau waar in ieder geval verandermanagement een onderdeel van uitmaakt. Als jij enige kennis van processen c.q. procesoptimalisatie (bv. door opleiding of stage) is dat een pré. Heb jij daarnaast al ervaring met het omgaan en vertalen van gebruikers naar de ICT (rol tussen business en IT) is dat zeer gewenst.


Belangrijker nog is dat je over de juiste competenties beschikt om met deze klus aan de slag te kunnen, belangrijk zijn daarbij dat je prima kunt communiceren, resultaatgericht bent, overtuigingskracht hebt en flexibel bent. Je kunt goed omgaan met weerstand en bent in staat om deze om te buigen tot iets positiefs.

Over het bedrijf

Wat krijg je er voor terug:

  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
  • Salaris en vakantiedagen conform CAR-UWO;
  • Ongelimiteerde reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer);
  • Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag® Academy;
  • Werkervaring bij verschillende opdrachtgever binnen de publieke sector;
  • Startklaar traject wanneer je binnen de publieke sector korter dan een jaar werkervaring hebt;
  • Een team vol leuke Maandag® collega's.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Bronkhorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Bronkhorst