Teamleider IT

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
MEI 12
Noord-Holland Tijdelijk WO
11.06.2020 102932245
Solliciteren

Over de functie

Ga jij aan de slag op de afdeling IV voor één van onze grootste opdrachtgevers? De organisatie bestaat uit een aantal clusters waarin wordt gewerkt aan strategie & beleid, operationele IT dienstverlening, projecten en ondersteuning. De Afdelingsmanager is eindverantwoordelijk voor de gehele IV organisatie. De operatie wordt aangestuurd door 3 Teamleiders..


Jij als Teamleider IT geeft leiding aan één of meerdere (beheer) clusters in de IT operatie. Om de IV dienstverlening optimaal te laten draaien zorg jij ervoor dat de IV voorzieningen beschikbaar zijn. Jij bent dus verantwoordelijk voor de realisatie van de productie van het cluster waar je leiding aan geeft. Jij geeft input en sturing voor het jaarplan, verantwoordingsrapportages en overige roadmaps. Wat komt daar nog meer bij kijken?


 • Je bent mede verantwoordelijk voor de totale ICT dienstverlening;
 • Je bent verantwoordelijk voor het bevorderen van actieve samenwerking met de andere teams en afdelingen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de clusters, gerelateerd aan de ontwikkelopgave;
 • Jij bent verantwoordelijk voor een optimale procesinrichting volgens de principes van het Leanmanagement. Je zorgt in samenwerking met de procesmanager dat processen meetbaar zijn, stuurt op de procesresultaten en output.


Zoals je kunt opmaken uit de schets van de rol van Teamleider IT ben je continue resultaatgericht aan het werk. Uiteraard ben je als Teamleider IT er ook voor je team en fungeert op een natuurlijke manier als coach. Een mooi onderdeel hiervan is de kennisontwikkeling van de medewerkers, je faciliteert en stimuleert de medewerkers in hun ontwikkeling!

Functie eisen

 • Jij bent voor 3 tot 6 maanden beschikbaar voor 36 uren per week;
 • Jij staat sterk in je schoenen, je bent een hoge werkdruk gewend;
 • Jij beschikt over Academisch werk- en denk niveau richting: Informatie of bedrijfskunde;
 • Jij hebt ervaring in operationele aansturing van complexe outsourcing van infrastructuur in combinatie met SaaS oplossingen;
 • Jij hebt ervaring in een politieke organisatie.

Over het bedrijf

Wanneer je aan de slag gaat bij Maandag® als Teamleider IT kan jij een mooi aanbod aan cursussen en trainingen verwachten via onze eigen Academy. Had ik al gezegd dat we een samenwerking hebben met Vijfhart IT-Opleidingen?!Praktische zaken daar maak jij je niet druk om want jij krijgt:


 • Persoonlijke begeleiding van één aangewezen Accountmanager en één aangewezen Recruiter gedurende je opdracht;
 • 0,19 ct reiskostenvergoeding gerekend van je huisadres naar je project;
 • Een vast marktconform salaris welke elke 23ste van de maand wordt gestort;
 • Vakantie opbouw van 8%.De selectieprocedure:


Vanwege het #Covid virus, kan je een het gesprek telefonisch verwachten. We gaan flexibel met de ”nieuwe” situatie om, waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Reageer vóór 14 mei 2020 want de topkandidaten gaan volgende week al op gesprek!


# Leanmanagement #Informatietechnologie #applicaties #infrastructuur #bedrijfsprocessen #ITprocessen #kwaliteitsmanagement #gemeentelijkebedrijfsprocessen #informatiemanagement # teammanager #SaaS #outsourcing #organisatieverandering # politiekeorganisatie #teamleiderIT

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson