Systeembeheerder VMware

Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit
JUN 23
Gelderland Tijdelijk MBO
23.07.2020 106586248
Solliciteren

Over de functie

De afdeling I&A bestaat uit circa 45 collega's, werkzaam binnen drie teams: Informatiebeleid, Informatiebeheer en ICT-Services. Binnen het team ICT-Services, bestaand uit 12 mensen, is tijdelijk plaats voor een Systeembeheerder VMware. Je bent samen met een team van I-adviseurs verantwoordelijk voor het beheer van de ICT-infrastructuur van de gemeente Ermelo, Harderwijk en Zeewolde en hun samenwerkingsverband Meerinzicht. Samen met je collega's werk je aan het dagelijks netwerkbeheer en systeembeheer en je zorgt voor het operationeel houden van de technische infrastructuur. Je hebt ruime ervaring met VMWare toepassingen: virtualisering van applicatie- en databaseservers en desktop en applicaties. Je verzorgt je werkzaamheden vanuit een klantgerichte en proactieve opstelling. Je bent flexibel, werkt zelfstandig, adequaat en snel.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica;
  • Kennis van VM Ware;
  • Klantgerichte opstelling;
  • Kennis en ervaring bij (gemeentelijke) overheid is een pré.

Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit