Systeembeheerder Gemeente

Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt
MEI 14
Noord-Brabant Permanent MBO
13.06.2020 100260200
Solliciteren

Over de functie

Als systeembeheerder zorg jij dat alles up en running blijft. Het dagelijkse beheer en onderhoud van de ICT-omgeving behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je treedt handelend op indien zich problemen aandienen. Met technische complicaties of netwerkproblemen weet jij wel raad! Ontwikkeling en innovatie spreken je aan, ook houd je van puzzelen naar de beste oplossing. Je verzorgt tweedelijns support en je signaleert, analyseert en verhelpt storingen. Het is belangrijk dat er plezier in hebt om collega’s en klanten te helpen met ICT moeilijkheden.

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal een MBO4+/HBO diploma
  • Relevante werkervaring als systeembeheerder
  • Je bent communicatief sterk en kunt goed zelfstandig werken
  • Werkervaring bij gemeentes is een vereiste!
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

De kans om je als systeembeheerder uit te dagen en te ontwikkelen, dit alles binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.

Ben jij de gedreven systeembeheerder die wij zoeken? Aarzel niet en neem direct contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt