Specialist Microsoft 365

Anne-Marije van den Berg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Marije van den Berg
APR 30
Overijssel Permanent HBO
30.05.2020 101872929
Solliciteren

Over de functie

Als Specialist Microsoft 365 maak ik jouw niets wijs, want jij kent Microsoft 365 als geen ander. Jouw kracht ligt in jouw ervaring en kennis en daarmee zorg jij voor een optimale inzet van Microsoft 365 binnen elke organisatie. Een gemeente, een scholengemeenschap of een ziekenhuis, niets is voor jou te gek! 

 

Ter uitbreiding van ons team ben ik op zoek naar een Specialist Microsoft 365. Vanuit onze vestiging in Zwolle bedienen wij de publieke sector in Overijssel, het noorden van de Veluwe en een deel van Flevoland. Wil jij werken in de deze regio, wil jij weten hoe andere organisatie te werk gaan en wil je met jouw expertise de kwaliteit van Microsoft 365 vergroten in welke organisatie dan ook, dan is detacheren misschien iets voor jou!

 

Een groot deel van onze opdrachtgevers werkt al met Microsoft 365, maar benut nog lang niet alle mogelijkheden en bijbehorende applicaties. Denk aan de inzet van Teams of Sharepoint. Omdat onze opdrachtgevers in verschillende fases zitten, zijn niet alle werkzaamheden hetzelfde. Graag deel ik een aantal algemene taken met je:

  • Inrichten van processen met proceseigenaren en eindgebruikers
  • Begeleiden (en opleiden) van gebruikers
  • Oplossen van alledaagse 2e en/of 3e lijns incidenten en vraagstukken
  • Uitwerken van changes en bewaken van de voortgang
  • (Ondersteuning bij) implementatie van bijvoorbeeld Teams of Sharepoint


Als Specialist Microsoft 365 ben jij oplossings- en resultaatgericht waarbij je altijd een helicopterview toepast. In jouw communicatie ben jij open, helder en duidelijk, maar daarin blijf jij klantgericht. Je denkt proactief mee en neemt initiatief. 

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur HBO afgeronde opleiding)
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met Mircosoft 365
  • In bezit van Mircosoft 365 Fundamentals (uitbreidingscertificaten zijn een pré)
  • Ervaring met implementatie van functies als teams of sharepoint 

Over het bedrijf

Maandag® investeert in jou en dat betekent dat ik luister naar jouw wensen. Wil jij een cursus volgen of sparren over doorgroeimogelijkheden? Alles is mogelijk en geen vraag is te gek. Dat is het leuke van werken bij Maandag®, je bent geen nummer, maar een voltallig collega. Persoonlijke aandacht hoort en dan ook echt bij! Uiteraard krijg jij daar een passend salaris en een kilometervergoeding bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne-Marije van den Berg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Marije van den Berg