Specialist Informatiebeveiliging

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
MEI 04
Noord-Holland Permanent HBO
03.06.2020 100284258
Solliciteren

Over de functie

Jij gaat je inhoudelijk bezig houden met IT-risico’s. Deze kunnen voorkomen in de infrastructuur, applicaties, processen, beheerders en gebruikers. Jij bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving zoals AVG, WGBO, ISO2700 en NEN7510. Vanuit daar ga je nieuwe kaders, beleid en richtlijnen opstellen en implementeren. Het huidige beleid houd je up-to-date en stel je zo nodig bij.


Verder houd je je bezig met ontwikkelingen op het gebied van privacy en security. Daarbij zal je alle ICT-professionals adviseren en voorlichting geven over de informatiebeveiliging. Je zal gaan schakelen met de CISO, managers, teamleiders en de functionaris gegevensbescherming. Daarom neem jij uitstekende communicatieve vaardigheden mee naar de organisatie. Tot slot heb je geduld en ben je integer. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van informatiebeveiliging
  • Je hebt relevante werkervaring binnen een overheidsorganisatie
  • Je hebt kennis van de AVG
  • Je bent ambitieus en leergierig 

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen of wil je gewoon een kop koffie drinken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mailen naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop