Servicedesk Medewerker

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
MEI 04
Utrecht Permanent MBO
03.06.2020 100290587
Solliciteren

Over de functie

De afdeling waar je gaat werken beheert de technische infrastructuur. Jij gaat via de telefoon eindgebruikers ondersteuning bieden op het gebied van tablets tot aan devices. De incidenten registreer je en handel je af. Een ticketsysteem zoals bijvoorbeeld TopDesk is je niet vreemd. Tijdsdruk? Daar krijg jij nog meer energie van. Jij krijgt er namelijk een kick van om alle problemen op te lossen. Onze opdrachtgever in de regio van Amsterdam, is benieuwd welke vaardigheden jij allemaal mee neemt. Voldoe jij aan onderstaande eisen? Solliciteer dan vandaag nog.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een MBO diploma is de richting van ICT
  • Je bent bekend met TopDesk
  • Je hebt één jaar relevante werkervaring
  • Je bent communicatief sterk

Over het bedrijf

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen, vraag je je af of je als ZZP’er ook kunt reageren of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mail naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een marktconform salaris met pensioenregeling.
  • Wij vergoeden je reiskosten en je krijgt vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy.


Maandag is een frisse organisatie waarbij werkgeluk op nummer 1 staat. Daarbij staat ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Verder onderscheiden wij ons in betrokkenheid. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Ik vertel je graag meer over onze organisatie.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop