Senior Recordsmanager

Over de functie

Informatie & Automatisering is continu bezig de burger zo goed mogelijk te bedienen. Met dat ultieme doel voor ogen, werken ze samen met de vakafdelingen aan de beste informatievoorziening en automatisering. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel en informatie is steeds meer digitaal beschikbaar. De focus ligt op innovatie en de ambities zijn groot. Het is geen kwestie van ‘systemen in de lucht houden’ maar de gemeente gaat voor de beste informatievoorziening voor de burger. Hierbij werken ze nauw samen met de verschillende teams binnen de afdeling. Dit betekent veel contact met collega’s en een prettige, informele werksfeer. Een buitenwereld die continu in beweging is, maakt het werk op de afdeling dagelijks dynamisch. Samen ondersteunen en verbeteren ze de hele organisatie.


Voor deze opdracht zoekt Maandag IT naar een ervaren Senior Recordsmanager, die gedegen kennis heeft van de archiefwet en de toepassing daarvan. Daarnaast is ervaring met het inrichten van informatiebeheer bij het op afstand plaatsen of uitbesteden van taken door gemeenten belangrijk en bij voorkeur ervaring met publiek/ private samenwerking.

De Senior Recordsmanager/ Informatiebeheerder moet snel kunnen schakelen, beschikken over een helicopterview, bestuurlijke gevoeligheden kunnen inschatten en invoelen en weten wanneer expertise nodig is van de privacy- en/of security officer. Concreet vragen we hier een Senior Recordsmanager die het uitvoeringsniveau is ontstegen en op tactisch en strategisch niveau informatiebeheer in de vingers heeft en vanuit die sterke basis een sterke gesprekspartner is voor de verschillende stakeholders én aanvoelt wanneer hij/zij met wie moet communiceren.


De werkzaamheden zijn vooral gericht op het project gegevensuitwisseling met de BinnenBaan, echter ook het uitvoeren van een nulmeting(en) ten behoeve van het opstellen van een informatiebeheerplan (plannen) behoort ook tot de taken.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente binnen het vakgebied informatiebeheer in de afgelopen 7 jaar
  • Aantoonbaar werkervaring met het op afstand plaatsen van gemeentelijke taken (duidelijk weergeven in het cv)
  • Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van nulmetingen en het opstellen van informatiebeheerplannen
  • Je bent op korte termijn voor minimaal 28 uur per week beschikbaar.

Meer weten? Bel gerust naar Faye de Meij, Senior Recruiter bij Maandag IT op 06-13596826. Reageren kan via onze website of door je sollicitatie door te sturen naar faye.demeij@maandag.nl.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, een gemeente in Zuid-Holland, is een toekomstgerichte organisatie, waarin de mens centraal staat. 'Samenwerken, daadkracht en vertrouwen' staan daarbij hoog in het vaandel. Dat betekent dat er met het bestuur, de medewerkers, de inwoners en netwerkpartners wordt gewerkt aan het realiseren van het beste resultaat voor de stad. In de organisatie wordt intensief samengewerkt met collega's over de grenzen van afdelingen heen, en met de externe partners in de samenleving. Een breed Managementteam, waarin alle afdelingen zijn vertegenwoordigd, stuurt de organisatie aan. Op deze manier zijn ze in staat snel en flexibel te blijven inspelen op de veranderingen in de wereld om ons heen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Faye de Meij

Faye de Meij

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs