Senior Data / Business Intelligence Specialist

Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt
MEI 14
Gelderland Tijdelijk HBO
13.06.2020 100270463
Solliciteren

Over de functie

De standplaats van de vacature is Gelderland, je komt te werken binnen de overheid. Het I&A cluster Business Intelligence is met 10 medewerkers verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van managementinformatie en rapportages voor de hele organisatie. Voor het cluster zijn wij op zoek naar een breed inzetbare Senior Data / Business Intelligence Specialist die tijdelijk ons team komt versterken. 


Verantwoordelijkheden 

Als senior Data / Business Intelligence Specialist ben je verantwoordelijk voor: 

  • Het ontwikkelen van ETL toepassingen, Data Marts, Rapportages en Dashboards op basis van de specificaties. Dit alles op basis van een vaste datawarehouse architectuur, ETL design patterns, standaarden en templates; 
  • het uitvoeren van informatie analyses en opstellen van specificaties; 
  • het ontwikkelen van de Big Data en analytics faciliteiten; 
  • het opstellen van documentatie. 

 

Functie eisen

  • Je beschikt aantoonbaar over een afgeronde HBO- of Academische opleiding.
  • Aantoonbaar ervaring (opgedaan in de periode 2014-2020) met minimaal vier business intelligence / datawarehouse projecten.
  • Aantoonbaar over minimaal 3 jaar hands-on ervaring (opgedaan in de periode 2014-2020) met het uitvoeren van informatie analyses en het opstellen van specificaties.
  • Minimaal 5 jaar hands-on ervaring (opgedaan in de periode 2012-2020) met onderstaande tools: + SQL Server Analysis Services (SSAS) + SQL Server Reporting Services (SSRS) + SQL Server Integration Services (SSIS) + SQL Server Database en Transact-SQL (N.B. De duur per tool is niet van belang).


Indien je niet aan bovenstaande eisen voldoet zal je helaas niet worden uitgenodigd voor een gesprek.


Over het bedrijf

De kans om je als Senior Data / Business Intelligence Specialist uit te dagen en te ontwikkelen, dit alles binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.

Ben jij de gedreven functioneel

applicatiebeheerder die wij zoeken? Aarzel niet en neem direct contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt