Scrum Master

Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit
JUN 23
Drenthe Tijdelijk HBO
23.07.2020 106579486
Solliciteren

Over de functie

Als Scrum Master is het faciliteren en optimaliseren van het scrumproces tweede natuur, zoals de daily stand-up en retrospective. Je werkt samen met andere Scrum Masters aan het optimaliseren van processen om steeds beter en effectiever te werken. Jij zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om afgesproken doelen te behalen. Waar nodig ondersteun je ook de Product Owners bij een goede invulling van hun rol. Samen met collega Scrum Masters wissel je ervaringen uit over de agile teamontwikkeling.


Jij als Scrum Master bent vakkundig, communicatief vaardig, brengt de juiste energie en enthousiasme. Je hebt overzicht en weet de rust te bewaren, vooral in complexe situaties. In onvoorziene situaties heb jij de benodigde ervaring om ervoor te zorgen dat Product Owners en teamleden ongestoord focus kunnen blijven houden op het sprint doel.

Binnen het team motiveer jij je teamleden en creëer je een inspirerende omgeving waarin focus, feedback en innovatie centraal staan. Je bent gericht op samenwerking, hebt een groot inlevingsvermogen en sterke communicatieve en coachende vaardigheden. Je kunt teams die weinig ervaring hebben met agile meenemen in de methode en je helpt ze met het inrichten van agile naar hun dagelijkse praktijk.


Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring als gecertificeerd Scrum Master (hoofdtaak)
  • Je hebt ervaring met de invoering van de agile-methode binnen een IT-omgeving.
  • Je hebt kennis van lean practices, de werkwijze van DevOps-teams, continuous delivery
  • Je hebt ervaring met werken in complexe IT-omgevingen.
  • Teamplayer
  • Een klant- en resultaatgerichte werkhouding
  • Een flink verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ervaring met het werken binnen de publieke sector is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands

Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit