Scrum Master

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
APR 28
Noord-Holland Tijdelijk HBO
28.05.2020 101680870
Solliciteren

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Senior Scrum Master. De afdeling waar jij onderdeel van wordt is ambitieus en creatief. Innovatie en veranderingen spelen hier een belangrijke rol. Jij gaat met jouw afdeling service verlenen aan meerdere afdelingen en projecten op het gebied van testen en kwaliteit, waaronder Agile services. Wij zijn voor het project Nieuwe Werkplek op zoek naar een Senior Scrum Master, loop jij al warm?


Het project heeft als doel het volledig opnieuw opzetten van werkplekconcepten voor medewerkers, waaronder docenten en onderzoekers. De werkplekconcepten dienen zo opgebouwd te worden dat ze voldoen aan wensen en eisen van gebruikers en beheersbaar zijn. De besturing van het project zal worden uitgevoerd middels Prince2 methodiek. Binnen het Infra domein is dit een van de eerste projecten dat agile zal worden aangevlogen.


 • Als Senior Scrum Master weet jij het agile gedachtegoed uit te dragen en kan hierin zowel het Scrumteam zelf als de business (o.a. stuurgroep) in meenemen.
 • Uiteraard ben je als Scrum Master verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw Scrumteam en je zorgt ervoor dat jouw Scrumteam elke sprint concrete resultaten oplevert.


Binnen het Scrumteam weet jij alle leden te enthousiasmeren en te coachen zodat zij optimaal functioneren binnen het project. Je ondersteunt de Product Owner bij het inrichten van de backlog en het opstellen van de user stories. Daarnaast voorzie jij de stuurgroep van agile rapportage over de resultaten die behaald zijn binnen de sprints.

Uiteraard werkt de opdrachtgever in verband met Corona ook vanaf huis. Een extra uitdaging dus voor de Scrum Master om het team digitaal te faciliteren in Scrum.

Functie eisen

Jij beschikt over:


 • Een passende vooropleiding, HBO of WO;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Scrummaster binnen complexe organisaties;
 • Kennis van het werkplekdomein, eerdere trajecten met werkplekinrichting is dan ook eenpré;
 • Scrum certificering;
 • Kennis van- en werkervaring met Prince2.

Over het bedrijf

Wanneer je aan de slag gaat bij Maandag® kan jij een mooi aanbod aan cursussen en trainingen verwachten via onze eigen Academy.

Deze worden zowel online als klassikaal gegeven. Mocht je een training moeten volgen voor je opdracht welke we niet inhouse hebben,

dan bekijken we uiteraard de mogelijkheden. Had ik al gezegd dat we een samenwerking hebben met vijfhart IT-Opleidingen?!Praktische zaken daar maak jij je niet druk om want jij krijgt:


 • Persoonlijke begeleiding van één aangewezen Accountmanager en één aangewezen Recruiter gedurende je opdracht;
 • 0,19 ct reiskostenvergoeding gerekend van je huisadres naar je project;
 • Een vast marktconform salaris welke elke 23ste van de maand wordt gestort;
 • Vakantie opbouw van 8,33%.De selectieprocedure:


Kennismakingsgesprekken op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Deel nemen aan de procedure? Reageer dan vandaag nog op deze vacature! Voor vragen kan je bellen met Frances Peterson op 0612097946.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson