Recruiter IT

Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
JUL 07
Noord-Holland Permanent HBO
06.08.2020 106577478
Solliciteren

Over de functie

Heb jij serieuze Recruitment Skills en affiniteit met IT?

Voor ons kersverse label Maandag® IT ben ik op zoek naar een Sales Recruiter IT. Als Recruiter IT bouw je een relevant netwerk op, die je gaat bemiddelen binnen de hoofdzakelijk de publieke sector. Het is dan ook erg uitdagend om mensen te detacheren die de digitalisering van de overheid bewerkstelligen! Van Projectleider IT en Applicatiebeheerder tot Informatiemanager, zij maken de digitale overheid mogelijk omdat jij hen bemiddelt op de juiste aanvragen!

Als Recruiter IT ben je altijd op zoek naar de juiste match tussen vraag vanuit het accountmanagement en aanbod in de markt. Je kent de arbeidsmarkt en je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Het netwerken op LinkedIn, schrijven van vacatureteksten en searchen op jobboards brengt jou in contact met dé juiste professional. En met jouw vlotte babbel en overtuigingskracht bind jij professionals moeiteloos aan Maandag®. Van een eerste kennismaking tot een langdurige professionele relatie waarin jij als Recruiter IT kan lezen en schrijven met je professionals. Jij bent dé sparring partner van jouw IT Professional bij Maandag®.

Wij bieden:

 • Prima salaris en goede bonusregeling!
 • Een Maandag® Academy die zorgt voor jouw vliegende start en verdere ontwikkeling binnen Maandag®;
 • Leuke internationale incentives bij goede prestaties;
 • Flexibel verlof
 • Leaseauto om jouw regio (Noord-Holland/Utrecht) te bedienen;
 • Gedreven collega`s die er net zo veel zin in hebben als jij.

Ben jij op zoek naar die nieuwe commerciële uitdaging waarin jij als Recruiter IT elke week een leuke Maandag® hebt en waarop je samen met enthousiaste en gedreven collega’s de mooiste resultaten boekt? Solliciteer dan direct op deze vacature! 

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Flexibiliteit: we werken 2 dagen per week vanuit Utrecht. Hiervoor krijg je een lease auto tot je beschikking;
 • Je bent communicatief sterk, commercieel gedreven en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • Voor 40 uur in de week beschikbaar;
 • Affiniteit met IT (Pré)

Over het bedrijf

Maandag is een platte en jonge organisatie. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat. Bij Maandag IT zit een team van enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. Jonge mensen, met ieder hun eigen talent. En karakter. Professioneel en toch laagdrempelig. Met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt voor een lekker doelgerichte aanpak. Mouwen opstropen en aan de gang. Work Hard Play Hard!. Ben jij benieuwd naar onze vacature voor de functie van Accountmanager IT en hoe het is om bij het leukste, snelgroeiende bedrijf van Nederland te werken? Solliciteer op de vacature en ik ga graag het gesprek met je aan! Tot Maandag!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst