Recordmanager

Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol
JUN 11
Drenthe Tijdelijk MBO
25.07.2020 104749001
Solliciteren

Over de functie

Als Recordmanager kom jij het team Dienstverlening versterken! Je hebt een heldere visie over (digitaal) archiveren, de toekomst van DIV/informatiebeheer en je kan het team hierin meenemen en voorbereiden. 


Wat ga je doen?

Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van Documentaire Informatie Voorziening (DIV), als onderdeel van team Dienstverlening en de toekomstige uitdagingen op dat gebied, zoals de verdergaande digitalisering. Met jouw ervaring en visie laat jij zien waar we naar toe kunnen groeien en lever jij jouw bijdrage daarin. Je helpt bij het inrichten van het informatie- en archiefbeheer, zowel fysiek als digitaal. Denk daar bij aan het (gezamenlijk) opzetten van het kwaliteitssysteem. 

 

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Hbo werk- en denk niveau
  • Je hebt gemeentelijke ervaring
  • Je hebt de nodige ervaring als Recordmanager
  • Je bent ambitieus
  • Je bent dienstverlenend
  • Je beschikt over een verbindende factor
  • Je bent flexibel

Over het bedrijf

De kans om je als Recordmanager uit te dagen en te ontwikkelen, dit alles binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol