Projectleider Privacy en Informatiebeveiliging

Thomas van de Kamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Thomas van de Kamp
MRT 23
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
30.03.2020 100544321
Solliciteren

Over de functie

Voor het Hoogheemraadschap van Delfland zoek ik een Projectleider Privacy en Informatiebeveiliging.

Het Hoogheemraadschap van Delfland wil binnen haar processen informatiebeveiliging en privacy verder verbeteren, optimaliseren en inbedden. Hiervoor zoekt Delfland een projectleider privacy en informatiebeveiliging. Deze werkt hierbij nauw samen met de FG en de CISO. De werkzaamheden zijn in de eerste periode met name gericht op het (verder) inwerken en coachen van de FG en de privacy organisatie. Tevens wordt in deze periode al nauw samengewerkt met de CISO op het gebied van de informatiebeveiliging van de persoonsgegevens. Na deze eerste periode verschuift de nadruk van de werkzaamheden van de bescherming van de persoonsgegevens naar de invoering en planning van maatregelen voor de informatiebeveiliging op het vlak van de BIO en proces-automatisering. Als projectleider blijf je deze periode tevens beschikbaar voor de FG en de privacy organisatie de planning en de uitvoering van de werkzaamheden.

Functie eisen

  • Behaald HBO-diploma in de richting van Technische Bedrijfskunde, of vergelijkbaar
  • Minimaal tien jaar aantoonbare werkervaring met project- en programmamanagement methodieken zoals bijvoorbeeld: MSPScum, Agile of scaling Agile (Safe)
  • Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring met het invoeren van maatregelen voor informatiebeveiliging en privacy
  • Minimaal twee behaalde certificeringen voor project- en programmamanagement zoals bijvoorbeeld MSPScrum, Agile, Safe of vergelijkbaar
  • Aantoonbare kennis van privacy en informatiebeveiliging, aantoonbaar door middel van een training, zoals bijvoorbeeld CIPM

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Thomas van de Kamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Thomas van de Kamp