Projectleider Informatievoorziening

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
JUN 03
Noord-Holland Permanent HBO
03.07.2020 100546480
Solliciteren

Over de functie

Jij gaat een aantal gave projecten leiden op het gebied van informatievoorziening. In deze projectteams wordt samengewerkt met verschillende disciplines van de gehele organisatie, jij gaat de behoeften afstemmen met deze stakeholders. Ook ga je aanbestedingen en implementaties begeleiden. Om dit te bereiken is het noodzakelijk dat je een flinke dosis kennis van informatievoorziening meeneemt. Je bent ook op de hoogte van informatieveiligheid, privacy en relevante wet- en regelgeving.


Verder weet jij de juiste technische middelen in te zetten en de juiste specialisten daarvoor te betrekken. Als projectleider is het je taak om alles in goede banen te leiden, heb je oog voor obstakels maar ga je altijd voor kwaliteit en het behalen van resultaten. Jouw skills maken jou de held van de organisatie: je bent geduldig, weet van aanpakken en je denkt en werkt oplossingsgericht. Kortom, jij gaat er voor zorgen dat alle veranderingen rondom de informatievoorziening doorgevoerd gaan worden. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een HBO diploma in de richting van informatiemanagement.
  • Je hebt 3 jaar ervaring in de rol van projectleider.
  • Je hebt kennis van Zaakgericht Werken.
  • Je hebt recente werkervaring binnen de overheid.
  • Je bent zelfstandig.

Over het bedrijf

Wat biedt maandag jou?


Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mailen naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een goed salaris, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop