Projectleider ICT

Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit
JUN 23
Noord-Holland Tijdelijk HBO
23.07.2020 106590135
Solliciteren

Over de functie

Als projectleider ben je resultaat gericht, communicatief sterk en rapporteer je over voortgang en behaalde resultaten. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van de projectorganisatie, het opstellen van plannen en het bewaken van scope, tijd, geld en kwaliteit. Je blijft het proces managen en laat je niet verleiden tot technisch inhoudelijke discussies. Bij het komen tot projectresultaten rapporteer en reageer je accuraat op risico’s en zorg je voor een gedegen overdracht aan de beheerorganisatie.

Je werkt conform onze projectmethodiek en bent in staat om meerdere projecten gelijktijdig aan te sturen. Projecten die we uitvoeren zijn onder andere invoering parkeerapplicatie, verdere digitalisering van onze werkplekken en invoering digitale handtekening. Ons ICT-landschap verandert daardoor continue, zodat we ook tal van projecten uitvoeren voor de optimalisatie van ons netwerk en infrastructuur.

Je weet als projectleider de verwachtingen te managen naar alle betrokken stakeholders (op operationeel, tactisch en strategisch niveau) en naar de opdrachtgever. Je draagt zorg voor een optimale omgeving voor samenwerking tussen jouw ICT collega’s, de vakafdelingen en andere (externe) partijen.

Je bent iemand met overtuigingskracht die de kar gaat trekken! Je weet het team te motiveren en je vind het leuk om kennis te delen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt minimaal over een HBO bachelor diploma en kunt acteren op academisch werk- en denkniveau; een opleidingsrichting op het snijvlak van business en ICT zoals Technische Bedrijfskunde met een I-component of (Bedrijfskundige) Informatica is een pré;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider binnen de IT;
  • Ervaring met ICT projecten binnen publieke organisaties is een pré;
  • Brede ICT-kennis en –ervaring van (gemeentelijke) systemen en werkmethodieken;
  • Je bent resultaatgericht en pragmatisch, betrouwbaar en open, gestructureerd en accuraat;
  • Je bent ondernemend en proactief, oplossingsgericht en stressbestendig;
  • Je hebt een conceptueel en analytisch denkvermogen, alsook een sterk ontwikkeld verbindend vermogen;
  • Je kunt goed samenwerken in groepen en omgaan met belangenconflicten;
  • Je bent goed op de hoogte van trends en nieuwe ontwikkelingen;


Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Shari de Wit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shari de Wit