Projectleider ICT

Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol
JUN 15
Drenthe Tijdelijk HBO
15.07.2020 105933313
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers ben ik op zoek naar ICT Projectleiders. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren en aansturen van ICT-projecten en het waken over de voortgang van ICT-projecten.


Wat ga je doen?

Met een enthousiaste en proactieve instelling start je aan de projecten. Je stelt een planning op zodat er overzicht gecreëerd wordt. Daarnaast heb je contact met alle stakeholders en leveranciers en zorg je ervoor dat de samenwerking gestructureerd verloopt. Verder bewaak je de risico’s, voer je regie en houd je rekening met het kostenplaatje. Uiteindelijk voltooi je het project en realiseer je de implementaties. 

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante HBO diploma.
  • Je hebt ervaring in de rol van projectleider ICT.
  • Je hebt ervaring binnen de overheid (dit is een harde eis)
  • Je bent communicatief vaardig. 

Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol