Projectadviseur/-secretaris Harmonisatie ICT

Nick Bronkhorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Bronkhorst
MEI 06
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
05.06.2020 102448186
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeentelijke herindeling in Brabant wordt gezocht naar een ervaren projectsecretaris/ -adviseur die de voorzitter van de werkgroep IOT ondersteunt en adviseert. Hierbij stuur je projectmatig de werkgroep IOT aan, evenals de onderliggende deelwerkgroepen met medewerkers uit uiteenlopende disciplines. Zo is de projectsecretaris/-adviseur verantwoordelijk voor het verder uitwerken van het huidige Plan van Aanpak tot een gedetailleerd harmonisatieplan IOT, waarin alle projecten en deelprojecten nader uitgewerkt/toegelicht worden, met daarin projectdefinitie, projectorganisatie (taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden), kosten en kostenbeheer, projectscope, aanpak en planning en projectbeheersing (beheersmechanismen, risicoanalyse en risicobeheer en communicatieplan). Daarnaast dienen de onderlinge (tijd)afhankelijkheden tussen de deelprojecten zo veel mogelijk in kaart worden gebracht.


Veel van de (deel)projecten kunnen namelijk gelijktijdig worden gestart en uitgevoerd. Tussen diverse deelwerkgroepen zitten onderlinge afhankelijkheden, waardoor het van essentieel belang is om alle (deel)projecten centraal aan te sturen. Verder ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten in samenwerking met voorzitter IOT van initiatiefase tot en met de overdracht naar de staande organisatie, binnen afgesproken planning en budget en conform afgesproken kwaliteitsnormen. Met jouw persoonlijkheid zorg je voor rust in wat een groot veranderingsproject voor de betrokken medewerkers is. Er wordt van je verwacht dat je periodiek deelneemt aan de deelwerkgroepen en je participeert in heronderhandelingen van bestaande contracten en waar nodig aanbestedingen. Ook opstellen van periodieke projectvoortgangsrapportages behoort tot de werkzaamheden.

Functie eisen

Hoe ziet je profiel er uit:

 • Je bent in staat schriftelijk en verbaal helder te communiceren over het project zowel op operationeel niveau met projectmedewerkers als op strategisch niveau met MT’s en colleges;
 • je bent in staat om duidelijk te adviseren aan de opdrachtgever (voorzitter werkgroep IOT);
 • Je neemt initiatief en durft beslissingen te nemen in een omgeving waar weerstand bestaat;
 • Kan werken onder tijdsdruk binnen een projectstructuur;
 • Hebt aantoonbare ervaring met projectadvisering (of projectleiding) en een projectmanagementmethode (zowel Prince2 als SCRUM worden binnen de huidige organisaties gebruikt, een combinatie hiervan is ook binnen het project denkbaar).

Over het bedrijf

Wat krijg je er voor terug:

 • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
 • Salaris en vakantiedagen conform CAR-UWO;
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer);
 • Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag® Academy;
 • Werkervaring bij verschillende opdrachtgever binnen de publieke sector;
 • Startklaar traject wanneer je binnen de publieke sector korter dan een jaar werkervaring hebt;
 • Een team vol leuke Maandag® collega's.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Bronkhorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Bronkhorst