Programmamanager

Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei
MEI 04
Flevoland Tijdelijk HBO
03.06.2020 102236187
Solliciteren

Over de functie

Voor één van de grootste archiefinstellingen van Nederland ben ik op zoek naar een Programmamanager. Ruime ervaring binnen de overheid met een E-depot in de afgelopen 5 jaar is vereist.


De focus van de organisatie ligt de komende jaren op de duurzame toegankelijkheid van digitale informatie. Daarbij is het essentieel dat de informatie betrouwbaar en authentiek is. Het E-depot is daarbij een belangrijk middel.

Als Programmamanager zorg je voor de realisatie van de vervanging en vernieuwing van de primaire processystemen voor collectiebeheer, digitale archivering en de toegang voor burger en ambtenaar.


Verwacht wordt dat jij als Programmamanager een programma van eisen, aanbesteding en gunning oplevert, maar ook een kredietaanvraag met bijbehorende projectdocumenten en implementatie van de nieuwe systemen.

Hiervoor beschik jij over brede technische kennis over ICT infrastructuren, van architectuurniveau tot aan functioneel en technisch ontwerp. Daarnaast zet jij jouw kennis in voor het toegankelijk maken van digitale informatie.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met de Piturea Software Suite inclusief Archivematica software voor E-depot.
  • In de afgelopen 5 jaar binnen de overheid met E-depot, CBS, zaaksystemen en ICT projecten gewerkt.
  • Kennis van en ervaring met leveranciers van systemen voor archiefinstellingen die gericht zijn op de opslag, het beheer en het ontsluiten van digitale informatie en bestanden.
  • Ervaring met het aansturen van een projectteam met minimaal 15 medewerkers.

Over het bedrijf

We bieden je een leuke opdracht waarbij jij je kwaliteiten als Programmamanager kan inzetten en ontwikkelen. Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor jouw oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze eigen academy.


Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #Covid19 virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!


Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Neem dan vandaag nog contact op via 0683177653 of stuur jouw CV en motivatiebrief naar jerry.osei@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei