Programmamanager Informatievoorziening

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
MEI 06
Noord-Holland Tijdelijk HBO
05.06.2020 102429563
Solliciteren

Over de functie

Jij als Programmamanager Informatievoorziening weet als geen ander waar het om gaat als er gesproken wordt digitalisering. Daarom ben jij voor dit vervanging- en vernieuwingsproject de geknipte professional. Door jouw jarenlange werkervaring bij een gemeente of een stadsarchief heb jij specifieke ervaring met digitale dossiervorming inzake het sociaal domein. 


Op de afdeling I&A in het team Informatievoorziening ga jij aan de slag als Programmamanager Informatievoorziening. Deze afdeling houdt zich bezig met postregistratie, archivering, digitalisering, zaakgericht werken en advisering over onderwerpen die de documentaire informatievoorziening raken. Het team Informatievoorziening is een leuk en enthousiast team, dat midden in de organisatie staat en waarin samenwerking en vakmanschap belangrijke kwaliteiten zijn. 

 

Werkzaamheden:


  • Opstellen van beleid, informatiebeheerplan, archiefverordening, besluit informatiebeheer en handboek vervanging zijn op jouw lijf geschreven.
  • Je adviseert bij de inrichting, koppeling en aanschaf van informatie- en archiefsystemen en bij de integratie van kantoorapplicaties.
  • Je bent de steun en toeverlaat van het team als het gaat om vakinhoudelijke kennis en ondersteunt je collega’s o.a. bij gebruikerstrainingen, inventarisatie van het DSP in de i-Navigator en het stroomlijnen van de werkprocessen IV.
  • Zowel intern als extern ben je het gezicht van IV en neem je deel aan projecten en overlegplatforms zoals het overbrengen van archiefbestanden naar een e-depot. 

Functie eisen

Je hebt als Programmamanager Informatievoorziening een afgeronde hbo opleiding op het vlak van (documentair) informatiemanagement, recordmanagement (LRM) en/of archivistiek. Hierdoor hebt je naast je werkervaring aantoonbare kennis van archiveren en archiefwet- en regelgeving. 

 


  • Je hebt theoretische en praktische kennis van Document-/ Records Management Systemen en zaakgericht werken. 
  • Je weet de vertaalslag te maken van de NEN 2082/ISO 16175, NEN 23081 (TMLO) en het in praktijk inrichten, koppelen en toetsen van informatie-/archiefsystemen conform de eisen. 
  • Je bent flexibel, positief, analytisch, klantvriendelijk en stressbestendig.
  • Jij hebt minimaal 5 jaar recentelijke werkervaring in een soortgelijke functie, dit is een harde eis! 

Over het bedrijf

De selectieprocedure:

 

Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege het #COVID-19 virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

 

We bieden je een toffe baan waarbij jij helemaal op kan gaan in je vakgebied als Programmamanager Informatievoorziening. Elke maand een vast salaris, vakantiedagen 25 dagen per jaar op basis van een werkweek van 40 uur en uiteraard een reiskostenvergoeding (van € 0,19 cent per kilometer). Je krijgt proactieve begeleiding van je recruiter en accountmanager bij Maandag®.


Reageer vandaag nog op deze vacature en voor vragen kan je bellen met Frances Peterson op 0612097946 of mail naar frances.peterson@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson