Netwerk Beheerder / Engineer

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
MEI 04
Noord-Holland Permanent MBO
03.06.2020 100546373
Solliciteren

Over de functie

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden van de technische infrastructuur. Vanaf kleins af aan heb jij al een passie voor techniek en daarom ga jij voor deze prachtige baan. Samen met je collega’s zet jij je in voor een storingsvrij netwerk. Ontstaat er een incident, dan los je deze feilloos op. Idealiter signaleer je de storing zelfstandig en los je deze preventief op, zodat alle medewerkers het netwerk kunnen blijven gebruiken. Tot slot kan jij ten alle tijden verbeteringen en aanpassingen doorvoeren aan het netwerk. Jij krijgt hier een hoop energie van! 

Functie eisen

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op het gebied van ICT.
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je hebt bijvoorbeeld een CISCO certificaat.
  • Je bent flexibel.
  • Je bent hulpvaardig.

Over het bedrijf

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen, vraag je je af of je als ZZP’er ook kunt reageren of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mail naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een marktconform salaris met pensioenregeling.
  • Wij vergoeden je reiskosten en je krijgt vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy.


Maandag is een frisse organisatie waarbij werkgeluk op nummer 1 staat. Daarbij staat ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Verder onderscheiden wij ons in betrokkenheid. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Ik vertel je graag meer over onze organisatie.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop