MSP Consultant

Mai Pham
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mai Pham
JUN 22
Utrecht Permanent HBO
26.07.2020 106524981
Solliciteren

Over de functie

Marktplaatsen, inhuurprocessen.. Als MSP Consultant weet jij de ins en outs hiervan en maak je daardoor het snelst de juiste match voor onze grote landelijke opdrachtgevers!


MSP. Dit staat voor Managed Service Provider. Als expert in recruitment weet jij dat waarschijnlijk al. Bij Maandag® merken we dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan grip op de inhuur van externen. Precies daarom is deze nieuwe functie in het leven geroepen bij ons. In deze functie ga jij vanuit Maandag® voor nieuwe, grote klanten werven en werken. Je 'managed' voor deze grote klanten alle ingehuurde professionals die via Maandag® bij hen werken.


Wat ga je doen?

In eerste instantie speur je het web af naar IT-professionals en bied je deze digitaal aan grote landelijke klanten aan. Daarnaast zet je aanvragen voor andere vakgebieden vanuit deze klanten uit bij de desbetreffende recruiters. Naarmate meer projecten worden ingevuld bij deze klanten, ga je de projecten van deze professionals begeleiden en de relatie met de klant verder uitbouwen.

Je bent verantwoordelijk om namens een organisatie inhuurprocessen van Maandag® uit te voeren. De inhuurprocessen kunnen vaak complex zijn. Aan jou als MSP consultant de taak om deze snel eigen te maken. Net als in de functie van recruiter of accountmanager zet jij alles op alles om het hoogst haalbare resultaat te halen, namelijk: het vinden van de meest geschikte kandidaat op de juiste plek. Door jouw kennis en ervaring in te zetten lever je een toegevoegde waarde aan de klant. We zoeken een ervaren persoon die deze klanten helpt invulling te geven aan vacatures door het jaar heen. 

Een grote opgave? Uiteraard, maar jij bent immers onze specialist!

Klinkt dit als een functie die jou op het lijf geschreven is? Lees hieronder dan snel meer over de taken, competenties en andere randvoorwaarden. Voldoe jij hieraan en lijkt het je leuk om in een volgende stap met Maandag® mee te groeien? Solliciteer dan via onderstaande knop!


Taakomschrijving

 • Het monitoren van aanvragen binnen marktplaatsen en reageren op relevante aanvragen;
 • Schrijven van motivaties voor betreffende opdracht en/of vacature;
 • Aanpassen en voorstellen van kandidaten;
 • Uitzetten van vacatures Marktplaats/DAS;
 • Verkrijgen van relevante informatie over de klant en/of vacature via intern netwerk;
 • Afweging tussen prijs en kwaliteit om zo tot een marktconform voorstel te komen met maximaal rendement;
 • Het opvolgen van aanvragen die (centraal) zijn binnengekomen;
 • Het optimaliseren van de processen.

Functie eisen

Benodigde competenties

Accuratesse, creativiteit en resultaatgerichtheid!

Klantgerichtheid is bij jou vanzelfsprekend en je houdt de klanttevredenheid nauwlettend in de gaten en speelt daarop in waar nodig.

Je voelt als je een vis in het water binnen een dynamische omgeving, bent gewend aan deadlines en bent zowel communicatief sterk als schriftelijk.


Andere randvoorwaarden

 • Je beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie en/of organisatie;
 • Je hebt ruime ervaring met sourcen;
 • Heb je ervaring met MSP? Dan is dat een pré;
 • ​​​​​Goede Nederlandse en Engelse schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Tijd in je agenda om 36 tot 40 uur beschikbaar te zijn.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mai Pham
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mai Pham