Medewerker BAG

Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt
MEI 14
Limburg Tijdelijk MBO
13.06.2020 100546837
Solliciteren

Over de functie

Als medewerker BAG / WOZ ben jíj verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid, correctheid, actualiteit van de gegevens binnen de basis- en GEO-registraties. Je werkt nauwkeurig en pragmatisch, het is belangrijk dat je een kei bent in het controleren, toetsen en bepalen van de oppervlakte van woningen. Je weet hoe je deze gegevens juist moet verwerken en wat hierbij komt kijken. Op dagelijkse basis werk je met GEO, BAG en WOZ. Het betreft een uitvoerende baan waarbij veel zelfstandigheid wordt verlangd. Op dit moment zoeken wij een medewerker in het noorden van Limburg.

Functie eisen

  • Tenminste mbo 4 of hbo niveau
  • Werkervaring in uitvoerende BAG (BGT) /WOZ bij gemeenten (dit is een harde eis)
  • Kennis van meerdere softwarepakketten is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal


Over het bedrijf

De kans om je als medewerker BAG uit te dagen en te ontwikkelen, dit alles binnen ons uitgebreide netwerk in de publieke sector. Salaris! Een reiskostenvergoeding woon-, werkverkeer en 8% vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding van je Recruiter. Diverse trainingen en cursussen via onze Maandag Academy. Gezelligheid en netwerken op onze Club Maandag borrel.


Ben jij de gedreven systeembeheerder die wij zoeken? Aarzel niet en neem direct contact op!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alice van der Burgt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alice van der Burgt