Kwartiermaker transitie informatiebeheer

Anne-Marije van den Berg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Marije van den Berg
MRT 19
Overijssel Vast HBO
18.04.2020 100543384
Solliciteren

Over de functie

Voor het team Informatie ben ik op zoek naar een Kwartiermaker transitie informatiebeheer. Onze opdrachtgever in de regio Zwolle heeft te maken met veel verandering als gevolg van digitalisering. In het verleden is er een slag gemaakt op het gebied van digitaal informatiebeheer en nu is het tijd voor een tweede professionaliseringsslag. Het vervangen van het huidige documentaire informatiesysteem geeft aanleiding tot de stap om een omslag te maken van Digitaal informatiebeheer naar documentair- en bedrijfsinformatie management. Met deze ontwikkeling is er aanleiding tot het inhuren van een Kwartiermaker transitie informatiebeheer zodat het team DIV meer aandacht en operationele leiding krijgt.


Het cluster DIV heeft initiatief genomen om een visie voor de toekomst op te stellen, maar dit kunnen ze niet alleen en hebben jouw hulp als kwartiermaker daar voor nodig. Aan jou de schone taak om een nieuwe rol van DIV en het cluster daarbij te ondersteunen. Verder bestaan jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden uit:

  • Dagelijkse leiding aan het cluster
  • Het cluster begeleiden in de transitie naar de nieuwe opdracht op het gebied van bedrijfsinformatiemanagement
  • Komen tot een nieuwe opdracht voor het huidige DIV-cluster
  • Komen tot een impactanalyse (taken, cultuur, werkvormen)
  • Opstellen van een transitieplan en starten met de uitvoering hiervan

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als verandermanager op het gebied van informatiemanagement of informatiebeheer bij minimaal 2 overheidsorganisaties in de periode 2010-2020.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met het dagelijks leiding geven aan een team.


Verder is er een hoge gunning op onderstaand punt:

  • Ervaring met het formuleren van een visie/nieuwe opdracht op het gebied van informatiemanagement/informatiebeheer bij minimaal 2 overheidsorganisaties. Denk hierbij aan DUTO, BIO, DAMA/DMBOK, ISO 27001, KIDO, TMLO.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne-Marije van den Berg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne-Marije van den Berg