Informatiemanager

Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei
MEI 04
Noord-Holland Tijdelijk HBO
19.06.2020 100285901
Solliciteren

Over de functie

Als Informatiemanager ben je de schakel tussen de IT-afdeling en de eindgebruikers van ICT systemen. Je inventariseert naar ICT-systemen die het gebruik bevorderen of belemmeren en zet deze om naar voorstellen of aanpassingen van het ICT systeem.


Werkzaamheden:


Je houd je bezig met migraties en het (her)inrichten van processen. Hierbij denk en kijk je mee met anderen. Jij ziet overal kansen en pakt deze met veel plezier op. Als Informatiemanager start je zelfstandig ICT gerelateerde projecten om alle verbeteringen door te voeren. Je sterke communicatieve vaardigheden en hoge verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die jij daarbij gaat inzetten. Een complex implementatie- of verandertraject rondom informatievoorziening en ICT? Kom maar op! Jij leidt dit soort ingrijpende veranderingen graag in goede banen.Benieuwd hoe jouw Maandag® eruit kan zien?


Als je in dienst komt bij Maandag® betekent het dat jij net zo als jou collega’s bruist van energie. Je voelt je fris en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. De werkzaamheden als Informatiemanager voer je uit bij onze opdrachtgevers in de publieke sector. Dit zijn met name gemeentelijke instellingen. Heb je al recente gemeentelijke werkervaring? Dan scoor je extra punten!


Functie eisen


  • Afgeronde HBO opleiding met voorkeur in de richting van Bedrijfsinformatiekunde.
  • Kennis van en vaardigheid in informatie- en procesanalyse, informatiemanagement, Informatie- en procesarchitectuur.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Informatiemanager in de publieke sector.
  • Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Over het bedrijf

We bieden jou de mogelijkheid om jouw kwaliteiten als Informatiemanager in te zetten en te ontwikkelen binnen de publieke sector. Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor jouw oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze eigen Academy.Wat jij verder van ons mag verwachten:


  • Een goed salaris gebaseerd op de CAO van de opdrachtgever.
  • Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Maandag® Academy.
  • Reiskosten worden vergoed o.b.v. 0,19 cent per km en aangepast op elk nieuw project waar jij aan de slag gaat. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden.
  • Één vaste Recruiter voor jouw loopbaan begeleiding en één vaste Accountmanager voor jouw projectbegeleiding.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, vakantiedagen, vakantiegeld.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jerry Osei
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jerry Osei