Informatiemanager

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
MEI 04
Noord-Holland Permanent HBO
03.06.2020 100285623
Solliciteren

Over de functie

De positie waar jij het beste tot je recht komt is tussen de ICT en de organisatie. Dat doe je in de functie als Informatiemanager, waarbij je je gaat richten op de wensen klant. De organisatie heeft grote plannen liggen, daarom is dit voor jou dé uitdaging waar je naar op zoek was.


Je werkt ontstaat uit het opmerken van knelpunten. Aan jou de taak om deze te observeren waaruit adviezen voortvloeien. Jij vertaalt dan de informatiebehoefte naar informatievoorziening binnen alle teams van de organisatie. De complexe onderwerpen over ICT, informatievoorziening en digitaal werken spreken jou aan, de vertaalslag maken gaat jou daarom gemakkelijk af.


Verder houd je je bezig met migraties en het herinrichten van processen. Hierbij denk én kijk je mee met anderen. Jij ziet overal kansen en pakt deze met veel plezier op. Als informatiemanager start je zelfstandig ICT gerelateerde projecten zodat alle verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Je sterke communicatieve vaardigheden en hoge verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die jij daarbij gaat inzetten.  

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt relevante ervaring binnen de gemeente  
  • Je hebt ervaring als informatiemanager
  • Je hebt een hands-on mentaliteit 

Over het bedrijf

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mailen naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een goed salaris, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop