Informatie-adviseur

Over de functie

Ben jij iemand die...

zich als adviseur en projectleider graag bezighoudt met nieuwe en soms ingewikkelde vraagstukken op gebied van duurzame toegankelijkheid van informatie? Verdiep jij je graag in actuele technologische vraagstukken waarbij gezocht wordt naar de beste methode om het bewaren van informatie in lijn te laten zijn met de archiefwetgeving? Wil jij graag samenwerken met een betrokken en gevarieerd team, dat sterk de drang heeft te vernieuwen, maar niet zonder de aandacht voor de klassieke informatiebeheertaken? Vind je het uitdagend om projecten te sturen? Ben jij in staat om het kwaliteitssysteem voor het informatiebeheer te helpen doorontwikkelen en te verankeren? Heb je ervaring met thema’s als zaakgericht werken, duurzame toegankelijkheid van gegevensbestanden en keten archivering? Als jij je hierin herkent, zoek ik jou!

Functie eisen

  • Beschikt over een relevante afgeronde HBO- en/of WO-opleiding, waarvan informatiemanagement in al zijn facetten een belangrijk onderdeel vormde;
  •  Aantoonbaar minimaal vijf jaar relevante werkervaring heeft in een IT-omgeving bij overheidsorganisaties, en over een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke antenne beschikt;
  •   Een aantoonbaar sterk ontwikkelde affiniteit heeft met moderne IT-oplossingen;
  •  Zich zowel schriftelijk als mondeling goed, overtuigend en in foutloos Nederlands kan uitdrukken;
  • Slagvaardig en resultaatgericht werkt en daarbij zowel zelfstandig als in teamverband tot goed geborgde resultaten weet te komen.

Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Dion Smit

Dion Smit

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs