ICT Servicedesk medewerker

Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol
JUN 15
Gelderland Tijdelijk MBO
15.07.2020 100288386
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving Gelderland ben ik zoek naar een Servicedesk medewerker voor 36 uur per week.


Wat ga je doen?

Je gaat ondersteuning bieden aan de eindgebruikers op het gebied van ICT-services. Je draagt zorg voor het correct aannemen, zorgvuldig in behandeling nemen en zo snel als mogelijk verhelpen van technische en functionele verstoringen. Daarbij maak je gebruik van diverse applicaties. Vanuit een operationele analyse onderken je samenhangende technische- en functionele verstoringen, vragen en verzoeken. Als daar aanleiding toe is zorg je voor het aanpassen van prioriteit en bewaak je de voortgang.

 

Functie eisen

Jij hebt/bent:

  • ITIL Foundation
  • Minimaal 0,5 jaar aantoonbaar ervaring op een 1e lijns servicedesk
  • Minimaal MBO-4 diploma op het gebied van ICT
  • Goede kennis van Windows 7, 8 en 10 systemen
  • Kennis van IBM Notes


Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol