ICT Servicedesk medewerker

Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol
MEI 08
Friesland Tijdelijk MBO
07.06.2020 100288386
Solliciteren

Over de functie

Je begint s'ochtends onder het genot van een kopje koffie met de startup. Samen met je collega's bespreek je de dag en de ontwikkelingen. Na de startup neem je een aantal onbehandelde incidenten door die zijn binnengekomen. Een eindgebruiker heeft je een mail gestuurd waarin staat dat zijn wachtwoord is verlopen en of deze ontgrendeld kan worden. Jij weet meteen wat je moet doen. De meer gecompliceerde problemen zet jij in de mail door naar je collega van het Functioneel Beheer team en je wacht met smart op de terugkoppeling, incident nog niet afgesloten…

Functie eisen

Jij hebt/bent:

  • Je hebt een afgeronde MBO 4 diploma in de richting van ICT/Informatica.
  • Je hebt aantoonbare ervaring op een Servicedesk.
  • Je hebt werkervaring opgedaan bij een gemeente.
  • Communicatief vaardig.
  • ITIL foundation gecertificeerd.
  • Beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.


Heb jij alle bovenstaande vragen met een ja beantwoord? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Over het bedrijf

Maar detacheren, wat is dat nou precies? Je bent in dienst van Maandag®, maar voert opdrachten uit bij onze opdrachtgevers. Dat kan variëren van meewerken aan projecten of het invullen van een ‘vaste’ plek bij langdurig ziekte of een piek in de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent in jouw werk en dat betekent dat we jouw ervaringen en wensen afstemmen met de wensen van de opdrachtgever. Op die manier doen wij er alles aan om jou en de opdrachtgever gelukkig te maken. Detacheren noemen wij ook wel ‘flexibele zekerheid’. Flexibele opdrachten, maar zekerheid door vaste arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Monique Knol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Monique Knol