Gegevensbeheerder GIS

Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop
MEI 08
Utrecht Tijdelijk HBO
07.06.2020 102605223
Solliciteren

Over de functie

Jij gaat je focussen op de ontsluiting en distributie van GEO-data. Daarnaast bewaak jij de kwaliteit van basisregistraties. Zie jij kan voor verbeteringen? Dan voer jij zelfstandig veranderingen in de GIS infrastructuur door. Ook zal je GIS en CAD systemen beheren. Kennis van BGT is een pré omdat data ingevoegd moet worden in de BGT. Eventueel worden de professionals intern opgeleid zodat ze de relevante software beheersen. 

Functie eisen

  • Je hebt een GEO gerelateerde opleiding.
  • Je hebt kennis van BGT.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je hebt kennis van GIS en CAS systemen. 

Over het bedrijf

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen, vraag je je af of je als ZZP’er ook kunt reageren of wil je een kop koffie drinken om de vacature te bespreken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mail naar pleuni.kop@maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!


  • Wij bieden een marktconform salaris met pensioenregeling.
  • Wij vergoeden je reiskosten en je krijgt vakantiedagen en vakantiegeld.
  • Wij realiseren opleidingen, cursussen en trainingen voor onze professionals via de Maandag Academy.


Maandag is een frisse organisatie waarbij werkgeluk op nummer 1 staat. Daarbij staat ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Verder onderscheiden wij ons in betrokkenheid. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Ik vertel je graag meer over onze organisatie.  

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Pleuni Kop
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pleuni Kop