Gegegevensbeheerder BAG & BGT

Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson
MRT 23
Noord-Holland Tijdelijk MBO
22.04.2020 100544349
Solliciteren

Over de functie

Geo informatie en data worden steeds belangrijker voor waterschappen, omgevingsdiensten, gemeenten en veiligheidsregio’s. Daarom zijn wij per direct Gegevensbeheerders BAG & BGT aan het werven. Om antwoord te kunnen geven op de vraag van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Gevensbeheerder BAG & BGT met kennis van ArcGis, TopoCAD, GeoCAD, AutoCAD en/of GeoNis Blaue. Kan jij meteen van start doordat jouw eerdere werkervaring binnen de publieke sector? Dan ben jij de Gegevensbeheerder BAG & BGT waarnaar wij op zoek zijn!


In de rol van Gegevensbeheerder BAG & BGT ga jij je voornamelijk bezighouden met het analyseren en vastleggen van geografische gegevens. Door jouw precisie voorkom je vervuiling in het systeem. Voordat je inkomende informatie verwerkt check jij of er al bestaande gegevens in het systeem staan. Audits zullen jou makkelijk afgaan want kwaliteit staat bij jou voorop. Jij zal de nieuwe gegevensstromen als Gegevensbeheerder BAG & BGT verwerken en vastleggen zodat de processen op de juiste manier worden nageleefd en de kwaliteit weer op niveau komt bij onze opdrachtgever.En verder…


  • Ben jij als Gegevensbeheerder BAG & BGT flexibel en denkt in oplossingen
  • Je vindt het heerlijk om gegevens uit te spitten en te analyseren
  • Je bent een pietje precies, jij gaat voor kwaliteit!

Functie eisen

Je bent een topper omdat je denkt in oplossingen, jij weet wat je moet doen als gegevens niet lijken te kloppen. Samenwerking staat hoog bij jou in het vaandel en dat is belangrijk want er staat een top team voor je klaar! Ben jij de Gegevensbeheerder BAG & BGT die deze kans met beide handen aanpakt?


  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Gegevensbeheer BAG & BGT
  • Je bent 32 tot 36 uur beschikbaar
  • Je woont in Noord-Holland

Over het bedrijf

We bieden je een toffe baan waarbij jij helemaal op kan gaan in je vakgebied als Gegevensbeheerder BAG & BGT. Elke maand een vast salaris, vakantiedagen 25 dagen per jaar op basis van een werkweek van 40 uur en uiteraard een reiskostenvergoeding (van € 0,19 cent per kilometer). Je krijgt proactieve begeleiding van je recruiter en accountmanager bij Maandag®.Met meer dan 3.500 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren wij zelf. Samen met hen zien wij de Maandag® als een fris en nieuw begin van de week. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag Maandag®. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

De selectieprocedure:

 

Kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we momenteel niet vanwege het COVID-19 virus. Dat betekent dat we gebruik maken van de middelen die we wel hebben, Whatsapp beeldbellen is een mooi voorbeeld hiervan. Waar je normaal niet de tijd hebt om elders te solliciteren is dit de uitgelezen kans, gewoon vanuit je thuissituatie!

 

Reageer vandaag nog op deze vacature en voor vragen kan je bellen met Frances Peterson op 0612097946 of mail naar frances.peterson@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Frances Peterson
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frances Peterson